Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Καμμένος: Εξέγερση αν πάνε να κατάσχουν οποιοδήποτε σπίτι



«Θα μας βρουν μπροστά σε κάθε σπίτι … κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το Ρέθυμνο όπου το μεσημέρι της Πέμπτης είχε συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είπε, σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα πλειστηριασμό γης.


«Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν, θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση» είπε και κάλεσε τους πολίτες σε εξέγερση αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί.

«Ο εισαγγελέας να μου ασκήσει αμέσως δίωξη, όπως έκανε με τις Σκουριές» είπε ο κ. Καμμένος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ορεινό Μυλοπόταμο με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και του δήμου.

Ζήτησε άμεσα μέτρα για τον καταρροϊκό πυρετό, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μιας και όπως είπε «δεν εφάρμοσε τις οδηγίες της Ε.Ε. για εμβολιασμό εγκαίρως, με αποτέλεσμα να μολυνθούν κοπάδια σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη».

Τέλος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στη κυβέρνηση, δήλωσε πως δεν δίνει την απαραίτητη σημασία στην πρωτογενή παραγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου