Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησε ο θεσμός του Δικηγόρου του Εμπόρου



Ξεκίνησε και επισήμως η λειτουργία της νέας υπηρεσίας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), υπό την επωνυμία ο «Δικηγόρος του Εμπόρου».

Το νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.


Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος. Ανάλογα με το αντικείμενο ή τη φύση της υπόθεσης, αυτή θα μπορεί να παραπεμφθεί στις αντίστοιχες δομές, της Υπηρεσίας Υποστήριξης της ΕΣΕΕ όπου οι συνεργάτες του προγράμματος υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Στα δύσκολα μαζί» θα παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Η υπηρεσία του Δικηγόρου του Εμπόρου, θα είναι διαθέσιμη κάθε δύο μέρες της εβδομάδας , Τρίτη (διαδικτυακά μέσω skype) και Πέμπτη με φυσική παρουσία, με δύο νομικούς συμβούλους στα γραφεία της ΕΣΕΕ θα ασχολείται με την υπεράσπιση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, κατασχετήρια ΚΕΑΟ δεσμεύσεις λογαριασμών και άλλα θέματα που αφορούν νομική προστασία.

Ειδικότερα:

- Κάθε Πέμπτη από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. θα δέχεται τους εμπόρους στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα - Αθήνα).

- Κάθε Τρίτη από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. θα λειτουργεί διαδικτυακή σύνδεση μέσω skype, για τους εμπόρους, στην διεύθυνση αναζήτησης «Νομική Υπηρεσία ΕΣΕΕ» (στα ελληνικά), ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματά τους και εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση diki@esee.gr.



newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου