Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Eγγόνια ξάφρισαν τις λίρες της γιαγιάς τους!



Η 81χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει στις 4 Οκτωβρίου ότι είχαν κάνει φτερά από το σπίτι της οι 150 χρυσές λίρες που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού, αλλά οι αστυνομικοί που ερεύνησαν όλο το σπίτι της ηλικιωμένης, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης...Είχαν κλειδί του σπιτιού της υπερήλικης γιαγιάς τους για να την επισκέπτονται και να βλέπουν αν είναι καλά, αλλά το χρησιμοποίησαν για να την... ξαφρίσουν τα δυο νεαρά εγγόνια της! Η κλοπή είχε γίνει πριν από δυο εβδομάδες σε χωριό της Δράμας αλλά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της
Ασφάλειας.

Η 81χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει στις 4 Οκτωβρίου ότι είχαν κάνει φτερά από το σπίτι της οι 150 χρυσές λίρες που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν όλο το σπίτι της ηλικιωμένης, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους αντικλείδι της εισόδου. Οι έρευνες επεκτάθηκαν στον στενό οικογενειακό κύκλο της 81χρονης και επικεντρώθηκαν στα εγγόνια της, που έπεσαν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης η 27χρονη εγγονή «έσπασε» και ομολόγησε ότι εκείνη είχε κλέψει τις λίρες και τις είχε κρύψει μαζί με τον 23χρονο αδελφό της! Οι λίρες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη γιαγιά που έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε ότι την είχαν κλέψει τα εγγόνια της. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συγγενών της για κλοπή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου