Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Kαταγγελία του Άρη Αμπελειών.


Προς ΕΠΣ Πέλλας,Επιτροπή Διαιτησίας
Αξιότιμοι Κύριοι
“Η διοίκηση του ‘Αρη Αμπελείων εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση της για την κακοποίηση και το διασυρμό του αθλήματος από την διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Φίλιππο Σταυροδρομίου. Καταγγέλλει επίσημα την διαιτησία του κ.Φωτιά για αλλοίωση αποτελέσματος.Παράλληλα, θλιβερός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, έγινε ο ανεπαρκής βοηθός διαιτητή, κύριος Δέλλιος μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες
του παιχνιδιού.
Ο Α.Σ Άρης Αμπελείων σεβόμενος την ιστορία του,τις αξίες που διέπουν το Σύλλογο αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα,ΑΠΑΙΤΕΙ την εξαίρεση του Διαιτητή κυρίου Φωτιά από όλους τους αγώνες της ομάδος μας.
Ο Α.Σ Άρης Αμπελείων ποτέ δεν έψαξε ‘άλλοθι στις ήττες,ποτέ δεν ζήτησε εύνοια αλλά δεν θα επιτρέψει να αδικείται από Διαιτητές που επηρεάζονται στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τους κόπους παικτών,προπονητών και παραγόντων και όχι να τους κλέβουν.
Είναι καιρός κάποιοι να αντιληφθούν ότι το άθλημα δεν μπορεί να διασύρεται και να τραυματίζεται η αξιοπιστία του με αποτέλεσμα να απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να σιωπούμε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αδικούν τις γενναίες προσπάθειες αθλητών και παραγόντων για ένα υγιές πρωτάθλημα.Καλούμε την Ε.Π.Σ.Πέλλας να προστατεύσει το άθλημα και να επιβάλλει την αξιοπιστία, την ισονομία και την δικαιοσύνη.’’
Υ.Γ Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ του Φίλιππου Σταυροδρομίου για την άψογη φιλοξενία.
Με τιμή
Το Δ.Σ του Α.Σ ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

2 σχόλια:

  1. Κύριε φωτιά αυτά έχουν οι κακές διαιτησίες. Απαντήστε μας κ.Φωτια τι έγινε στο ημίχρονο και στο 2 ημίχρονο σφυριζατε σταυροδρόμι απροκάλυπτα? ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=uWl8rHu_r7k
    opoios thelei na havmasei to resital diaithsias tou kata t alla axiologimenou diaithth

    ΑπάντησηΔιαγραφή