Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Βενιζέλος: Πιο σίγουρες οι θετικές προβλέψεις για το 2015



Για την "πιο ολοκληρωμένη και ενθαρρυντική απόδειξη πως βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση ως χώρα", ότι "οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο", κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωση που έκανε αναφερόμενος στις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τον ρυθμό ανάπτυξης.

Ειδικότερα, αναφέρει στη δήλωση του ότι "μετά από επτά χρόνια ύφεσης η Ελλάδα επανέρχεται από το 2014 σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης" και ότι "οι θετικές προβλέψεις για το 2015 γίνονται πολύ πιο σίγουρες".

"Αυτή η στατιστική διαπίστωση", τονίζει, "συνδέεται άμεσα με τις μεγάλες αγωνίες των πολιτών για προστασία και αύξηση των θέσεων εργασίας" και "συνδέεται με νέες ευκαιρίες για επενδύσεις και δουλειές, βελτίωση του εισοδήματος, αλλαγή του κλίματος, ανάκτηση της θέσης της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά".
"Αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενθαρρυντική απόδειξη πως βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση ως χώρα. Πως οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο", υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου