Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 25/11



Αν αποτύχω, το πρώτο που θα κάνω είναι να συγχωρήσω τον εαυτό μου – και πάντα θα πιστεύω ότι θα μπορώ να πετύχω ξανά


Γενικά: Έχεις τα νεύρα σου γιατί βλέπεις ότι ό, τι και να κάνεις είναι μάταιο ή αδιάφορο λόγω της πολύ πιεστικής κριτικής που εισπράττεις από τα δικά σου άτομα. Αυτό όμως αν δεν το δεις εγωιστικά, θα σε εξελίξει γιατί θα διδαχτείς με ποιο τρόπο θα βρίσκεις την ουσία την πραγμάτων.
Ερωτικά: Ζεις μέσα σε μια αμφιβολία αν τελικά θα γυρίσει ο Παρθένος ή όχι γιατί τον τελευταίο καρό έχετε ψυχρανθεί. Και όμως σήμερα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί από το πουθενά γιατί δεν έχει λύση εκτός από εσένα. Με τον Υδροχόο θα είστε πολύ καλά, αρκεί να μην μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαντλείς όλα τα περιθώρια για να δουλέψεις σε κάτι που θα σου δώσει χρήματα αλλά και ένα είδος φήμης στον χώρο σου. Η σχέση με τον Αιγόκερω σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε απογειώσει αλλά χρειάζεται να τον ακολουθήσεις και να μην θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα.

Γενικά: Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο να κάνεις κάποιες ποιοτικές επαφές που θα σου αποφέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τα καλά νέα για ένα νομικό θέμα ακόμα δεν θα σε ενθουσιάσουν γιατί θέλεις να τελειώνεις οριστικά. Η σοβαρότητα που έχεις με άτομα που είναι πολύ κοντά σου δείχνει πόσο ψηλά ανεβάζεις τον πήχη.
Ερωτικά: Οι πολλές συγκυρίες σε φέρνουν τελικά πολύ κοντά σε ένα Αιγόκερω και επειδή ρέει το συναίσθημα μεταξύ σας, οι πιθανότητες αυξάνονται να θέλεις να είστε συνέχεια μαζί. Παρόλο που δεν πιστεύεις ακόμα στον θεσμό του γάμου και της συμβίωσης θα καταφέρεις να σκεφτείς θετικά για το μέλλον. Η επικοινωνία με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όπως παλιά αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει σοβαρότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου ανασφάλεια θα σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις πολύ δυναμικές για να βγεις πλέον από ένα φαύλο κύκλο. Μπορεί αυτό που ζητάς να φαίνεται δύσκολο ακόμα και στο δικό σου το μυαλό αλλά θέλεις οπωσδήποτε να προχωρήσεις για να έχεις ένα αποτέλεσμα.

Γενικά: Μερικές φορές νιώθεις εγκλωβισμό γιατί δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς κάποιες λεπτές αποχρώσεις που αφορούν τις φιλοδοξίες σου επειδή δυσκολεύεσαι να τις αναγνωρίσεις. Σήμερα όμως θα κατανοήσεις τις ανάγκες σου και θα κάνεις κάτι για αυτές.
Ερωτικά: Δε θέλεις να αφήσεις τα συναισθήματά σου ή τις σκέψεις σου να γυρίζουν ελεύθερα από εδώ και από εκεί για αυτό θα δείξεις μια διαφορετική συμπεριφορά η οποία κάπου θα σε καθορίσει και πιθανόν να σε καλουπώσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι ο Αιγόκερως. Από την άλλη η σχέση με τον Τοξότη θα σε βάλει σε ένα δρόμο πολύ ονειρικό αλλά συγχρόνως μπορεί να σε απομονώσει από την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να επιβιώσεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία θα σε υποχρεώσει να κινηθείς χωρίς να παρεκκλίνεις καθόλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά κάτι θα καταφέρεις.

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και με αυτό το αλισβερίσι θα αναγνωρίσεις τις συναισθηματικές ανάγκες σου που τις πιο πολλές φορές κρύβεις πίσω από προσωπεία του «πρέπει» και του «μη». Η διορατικότητά σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανατρέψεις κάπως τα κακώς κείμενα και τις εντάσεις που προέρχονται από μια πολύ στενή επαφή με άτομα που πιθανόν να έχουν και εξουσία πάνω σου.
Ερωτικά: Η αναγκαστική προσγείωση από έναν Αιγόκερω θα σε φέρει σε μια μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου και θα καταλάβεις επιτέλους τι θέλεις από την συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να θέλεις και τυπική κάλυψη που δεν έχει υπάρξει ακόμα. Με τον Κριό θα γίνουν ανατροπές γιατί μπορεί να πιέζεις για συναισθηματική εξασφάλιση και να νιώθει πνίξιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να τρέχεις για να προλάβεις τις εξελίξεις και σίγουρα μαζί με το τρέξιμο θα προσπαθήσεις να αντιληφθείς και τις ανάγκες άλλων ατόμων που είναι πολύ κοντά σου και έχετε μια συνεργασία. Πιθανόν να μην κρατήσει μια επαφή γιατί θα υπάρχουν διαφορετικοί στόχοι.

Γενικά: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να βελτιώσεις την ποιότητα επαφής και επικοινωνίας με τους γύρω σου. Κυρίως αν αφορά κάποια άτομα που θα έχουν κύρος ή κάποιο από την οικογένεια σου που σέβεσαι περισσότερο αλλά και φοβάσαι την κρίση του.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά συγκρατημένος/η γιατί δεν μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις είτε έχεις θυμό, είτε βασίζεσαι πάνω σε κάποια συμπεράσματα τα οποία δεν σου αρέσουν καθόλου γιατί δεν υπάρχει το ρομάντζο και η αγάπη που εσύ ψάχνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή σου με τον Αιγόκερω σε μια κοινή δουλειά που ψάχνετε εδώ και καιρό μπορεί να ακυρωθεί και μάλλον θα είναι το καλύτερο γιατί εσύ δεν το έχεις και πολύ με το χρήμα και πιθανόν να νιώσεις ότι αδικείσαι ή δεν είστε ισότιμοι μεταξύ σας. Σε όλους τους τομείς της δουλειάς σου, μπορεί ν' αναγκαστείς να κάνεις αγγαρείες που δεν σου αρέσουν καθόλου.

Γενικά: Προσπαθείς να περάσεις όσο πιο πολύ απαρατήρητος/η αλλά δεν το καταφέρνεις γιατί κάτι σε σπρώχνει να γνωρίσεις άτομα που θα έχουν ένα κύρος και δύναμη και πιθανόν μέσα από αυτά να αναγνωριστείς και εσύ ως σημαίνον πρόσωπο. Ίσως είναι ένα κομμάτι σου που δεν το αποδέχεσαι εύκολα μέσα σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βρεθείς σε μια φάση που μπορεί να νιώθεις μόνιμα κουρασμένος/η.
Ερωτικά: Όταν βρίσκεσαι με τον Αιγόκερω ζητάς να ρισκάρει για σένα και να μην σκέφτεται αρνητικά το μετά. Πιθανόν να θέλεις να δεθείς πιο πολύ μαζί του γιατί τον/την βλέπεις σαν ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να συνεχίσεις την ζωή σου. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Αν σε ενδιαφέρει ένας Ιχθύς σήμερα τα μηνύματά του και γενικά η συμπεριφορά του θα είναι πολύ θετική και σοβαρή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα δυνατό χέρι να σε τραβήξει και να σε υποστηρίξει και ίσως αναζητήσεις την επαφή με την οικογένεια ή με άτομα που θεωρείς ότι έχουν δύναμη να σε βοηθήσουν. Οι φιλοδοξίες σου θα είναι αρκετά δυνατές οπότε έχεις ανάγκη από κάτι που να σου δώσει το σπρώξιμο για την επιτυχία.

Γενικά: Αυξάνονται οι ενοχές σου και επειδή όλο αυτό σε κουράζει μπορεί ξαφνικά να επαναστατήσεις για να σταματήσεις να νιώθεις άβολα. Η σχέση με την οικογένεια θα είναι αρκετά δύσκολη ή πιεστική. Ψυχραιμία για να μην δημιουργηθούν αποστάσεις που δεν σου αρέσουν.
Ερωτικά: Έχεις μια συναισθηματική συγκράτηση που μπορεί να ενοχλεί το άλλο πρόσωπο, κυρίως αν είναι Κριός. Πιθανόν να τσακωθεί μαζί σου γιατί αλλιώς τον/την έχεις συνηθίσει. Προσπάθησε να μην χάσεις τον εαυτό σου για τα «πρέπει» και τα «μη».
Οικονομικά & Καριέρα: Αυξημένες υποχρεώσεις σε τσιτώνουν και σε βάζουν να κάνεις πράγματα από φόβο ή από φιλοδοξία για να ανέβεις που όμως και τα δυο σε απομακρύνουν από την πραγματική σου φύση και αυτό που θέλεις να δείξεις. Η σκληρή δουλειά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Γενικά: Όταν σοβαρεύεις όλα γίνονται για σένα πιο εύκολα γιατί βγάζεις εύκολα τον εαυτό σου προς τα έξω. Εκφράζεσαι καλύτερα όταν βάζεις μια τάξη τα συναισθήματά σου και σε κάθε ιδιαίτερη επιθυμία που άλλες φορές θα σου ήταν δύσκολο. Το καλό είναι ότι δεν αφήνεις και δεν θέλεις να υπάρχουν περιθώρια για σε καπελώσουν και αυτό σίγουρα είναι η καλύτερη έκβαση των υποθέσεών σου.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην προσωπική σου σχέση. Δεν παίζεις και δεν κοροϊδεύεις γιατί δεν θέλεις να πάθεις κι εσύ το ίδιο. Κρατάς κάποιες ηθικές και πειθαρχημένες αρχές και σίγουρα όλο αυτό σε προετοιμάζει για γνωριμία με την οικογένεια του άλλου ατόμου ή αν ήδη έχει γίνει, θα λάβεις πολύ σοβαρές αποφάσεις για την κοινή σας σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις το κάθε τι με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί νιώθεις ότι όλη σου η συμπεριφορά μπορεί να σε πάει στο μέλλον. Για αυτό θα προσέξεις πάρα πολύ για να μην κάνεις κινήσεις και λάθη από αφέλεια.

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθεις ελαφρώς βαριεστημένος/η και δεν ξέρεις τι θέλεις. Μπορεί και να θέλεις να είσαι συνέχεια σε ένα κρεβάτι ή καναπέ και να ονειροπολείς, κάνοντας διάφορες σκέψεις που σίγουρα θα έχουν και μια δόση τεμπελιάς, καλοπέρασης αλλά και ευαισθησίας.
Ερωτικά: Ίσως ζεις τον απόλυτο έρωτα ή και την πλήρη ψευδαίσθηση με τον Ιχθύ και να μην μπορείς να ξεφύγεις από τα πλοκάμια αυτή της περίεργης σχέσης. Όμως θα μπεις και στην διαδικασία να ελέγξεις για λίγο και τα κοινά σας οικονομικά και αν ανακαλύψεις τρύπες από την πλευρά του άλλου ατόμου μάλλον θα φύγεις γιατί θα θιχτείς πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις το μέλλον κάπως δυσοίωνο ή πολύ συγκρατημένα, όμως θα χρειαστεί να πιστέψεις και στις άλλες δυνάμεις που σου λένε να ζητάς για να έχεις. Για αυτό απαγορεύεται να κλείνεις τις πόρτες στο μέλλον με αυτές τις σκέψεις σου.

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ξαναβρίσκεις τα παλιά σου χούγια και σίγουρα αυτό είναι που σε εκφράζει περισσότερο από όλα. Το πιο δύσκολο είναι να μην αποδέχεσαι ένα κομμάτι της ζωής σου και πιθανόν να τραπείς σε φυγή μέσα από μια κατάσταση που μέχρι τώρα την θεωρούσες δεδομένη.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό θα επιβαρύνει την επαφή σου με τον Ζυγό γιατί θα πιέζει είτε να το πεις είτε θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που δεν είχες αντιληφτεί. Με τον Σκορπιό τα πράγματα σοβαρεύουν και μαζί με αυτά και η διάθεση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μόνο σοβαρότητα και ωριμότητα για αυτό θα σταματήσεις να μιλάς με άτομα στον εργασιακό σου χώρο που είναι ελαφριά και χωρίς στόχο. Προτιμάς να πας με την μεριά της εξουσίας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο προς το δεύτερο δεκαήμερο θα ξεπηδήσει ξαφνικά μια ευκαιρία που δεν την περίμενες γιατί είναι σούπερ ανατρεπτική αλλά χρειάζεται να έχεις διορατικότητα και σθένος για να την ακολουθήσεις.

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που κλίνεσαι στον εαυτό σου και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να δεις αυτή την στιγμή κάτι πολύ σημαντικό που να σε υποχρεώνει να κινηθείς. Αντίθετα θέλεις να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου κλειστά είτε για να ξεκουραστείς είτε για να αποφύγεις τις ανούσιες επαφές. Ένα άτομο από την οικογένειά σου μπορεί να περνάει μια μικρή περιπέτεια και να χρειάζεται να του συμπαρασταθείς.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω είναι αρκετά απομονωμένη και τώρα σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα γιατί φοβάσαι μήπως κουράσεις το άλλο πρόσωπο ή αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά γιατί δεν το δείχνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει πολύ προσπάθεια για να ξεπεράσεις αναποδιές και αντιξοότητες, οπότε πιθανόν να μη θέλεις ή να μην μπορείς άλλο, για αυτό η απομονώνεσαι από τον στόχο σου και περιμένεις ή βάζεις ένα άλλο πρόσωπο να λειτουργήσει αντί για σένα.

Γενικά: Η προσέγγισή σου όταν είναι σοβαρή και συγκρατημένη πάντα βρίσκει ανταπόκριση η οποία σε βοηθάει. Η φιλική σχέση που διαθέτεις με πρόσωπα που έχουν κύρος και εξουσία στον χώρο τους σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν μια καλή πληροφόρηση.
Ερωτικά: Πρέπει να μην επεκτείνεις άλλο τα όρια σου γιατί νιώθεις ότι λόγω της ευαισθησίας που έχεις ότι δεν θα μπορείς να διαχειριστείς περαιτέρω καταστάσεις που χρειαζόταν υπομονή ή συναισθηματική φόρτιση. Με τον Αιγόκερω θα βρεθείς πολύ κοντά. Αντίθετα με τον Ζυγό θα είσαι δύσκολα γιατί μπορεί να μην σας δένουν πολλά κοινά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πίσω σου ολόκληρο επιτελείο, όχι ότι είναι αποκλειστικά δικό σου. Λόγω συγκυριών θα ολοκληρωθεί ένα θέμα που θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ανατροπές που γίνονται αυτή την περίοδο στην ζωή σου.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου