Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Καμμένος κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του με 3 εκατ. ευρώ... αλλά δεν έδωσε αποδείξεις



«Βόμβα» έριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος, χωρίς πάντως να μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά του, κατήγγειλε ότι βουλευτής επιχειρήθηκε να δωροδοκηθεί με 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κόμματος του με 3 εκατ. ευρώ για να «ψηφίσει για την άλλη πλευρά». Οταν ρωτήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει να κατονομάσει τον βουλευτή που του εξομολογήθηκε την απόπειρα δωροδοκίας.

Τόνισε ότι δεν μπορεί να αποδείξει την απόπειρα χρηματισμού που έγινε πριν από 2-3 μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.
“Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: “Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε”.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου