Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Φόνοι και βιασμοί παιδιών από παιδόφιλους βρετανούς πολιτικούς



Θύμα μιας συμμορίας παιδόφιλων VIP ενδέχεται να έπεσε ένα 15χρονο αγόρι στη Βρετανία, το οποίο εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 1979, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του.
Πρόκειται για τον Μάρτιν Άλεν, ο οποίος -σύμφωνα με την αστυνομία- ενδέχεται να απήχθη, να κακοποιήθηκε και τελικά να δολοφονήθηκε από μια συμμορία παιδόφιλων βουλευτών και κρατικών αξιωματούχων.Ο 15χρονος ήταν γιος του οδηγού ενός αυστραλού αξιωματούχου.Συμφωνα με τον "Independent"
, ο αδελφός του, Κέβιν, 51 ετών σήμερα, δήλωσε ότι η αστυνομία επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει ότι ερευνά μήπως η εξαφάνιση του Μάρτιν σχετίζεται με μια συμμορία, αποτελούμενη από βουλευτές και υψηλόβαθμους αξιωματούχους, η οποία ευθύνεται για σεξουαλικές κακοποιήσεις και δολοφονίες παιδιών τις δεκαετίες του '70 και του '80.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός 40άρη άνδρα, ονόματι Νικ, ο ίδιος βιάστηκε από έναν πρώην βουλευτή, ενώ είδε να δολοφονούνται τρία αγόρια, ηλικίας 10-14 ετών.

"Μας ρώτησαν εάν θέλαμε να πιούμε ουίσκι. Οι βουλευτές ήταν ιδιαίτερα βάναυσοι. Εμένα με βίασαν κοντά σε μια μπανιέρα, ενώ το κεφάλι μου ήταν βυθισμένο στο νερό" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου