Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου γράφει τη δική του ιστορία.



Με τις προδιαγραφές και τη δυναμική ενός σημαντικού περιφερειακού αθλητικού γεγονότος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/11/2014 ο 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.
Η λιακάδα, η αθρόα συμμετοχή αθλητών και θεατών, το μεράκι των ανθρώπων της διοργάνωσης και κυρίως η ικανοποίηση όλων των εμπλεκομένων οδήγησαν σ΄ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.



Ο Λαϊκός αυτός Αγώνας Δρόμου που τον πρωτοξεκίνησε και πρωτοστατεί οργανωτικά ο Αλέξανδρος Συκοβάρας αποκτά, πλέον, θεσμικά χαρακτηριστικά και καθιερώνεται ως διακριτή και διακεκριμένη αθλητική εκδήλωση.
Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές – εταίρους του, Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός» και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου. Επίσης, ευχαριστεί τους μεμονωμένους εθελοντές, την Αστυνομία, την Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. Σκύδρας, τους χορηγούς, τους εκπαιδευτικούς, τα μέλη της γραμματείας, τα μέσα ενημέρωσης, όσους αυτοκινητιστές περίμεναν υπομονετικά ή άλλαξαν για μερικά χιλιόμετρα την πορεία τους. Τον βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη για την τιμητική του παρουσία.
Και φυσικά όλους όσοι ,μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στους αγώνες, αρκετοί από τους οποίους προέρχονταν από άλλους Δήμους και Νομούς.
Ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Σκύδρας – Αρσενίου γράφει λοιπόν τη δική του ιστορία.
(Συνημμένο φωτογραφικό υλικό για δημοσιογραφική χρήση). 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου