Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη μετά το τετ α τετ με Τσίπρα στη Βουλή



Την έναρξη της πιο στενής συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ «κήρυξε» η ανεξάρτητη - πρώην ΠΑΣΟΚ βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, έπειτα από το τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς το απόγευμα στη Βουλή.Υπενθυμίζεται ότι η  κ. Τζάκρη στο πλαίσιο του «αντιμνημονιακού μετώπου» που συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε μετάσχει το καλοκαίρι και στις πρωτοβουλίες του κόμματος για τη ΔΕΗ.Λίγη ώρα αργότερα η Θεοδώρα Τζάκρη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού,
οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης,  καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».
Ανάλογη συνάντηση τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προηγηθεί ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στη Χρυσούλα Γιαταγάνα.
Στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να υψωθεί ένα τείχος 121 βουλευτών που θα εμποδίσουν την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή.


5 σχόλια:

  1. Να δούμε τώρα αν έχουν τσίπ(ρ)α οι ντόπιοι ΣΥΡΙΖΑίοι... αλλά μάλλον τώρα περιμένουν την κουτάλα... και δεν τους ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Verba volant, scripta manent.» "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", πόσο σοφή και πόσο επίκαιρη η λατινική παροιμία. Αλλά ας δούμε γιατί
    Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014
    Η N.E. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ έχει ξεκάθαρη θέση: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «η κολυμβήθρα του Σιλωάμ»
    Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014
    Απεγνωσμένα προσπαθούν οι μικρές και μεγάλες μονταζιέρες είτε να «γυαλίσουν» το προφίλ πολιτικών προσώπων, όπως της Θ. Τζάκρη ή/και να προεξοφλήσουν συμμαχίες και συνεργασίες.
    Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Γιαννιτσών

    Και πριν προλάβω τρις να σ' αρνηθώ

    Νάτη πετιέτα, νάτη νάτη πετιέται
    Νάτη πετιέται απο ξαρχής
    κι αντριεύει και θεριεύει
    και καμακώνει το θεριό
    με το καμάκι του ήλιου

    Για όσους «σύντροφους» δεν το θυμούνται, ο τίτλος του ποιήματος είναι «Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα,σύμφωνα με τα σχόλια των προηγούμενων, περιμένουμε veto και μη αποδοχή της κας Τζάκρη. Ή αν αυτό γίνει, αποχωρήσεις. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο veto
      Ακόμα κι αν κόψουν τις φλέβες με στιλέτο
      Αν βάλουν και στην τοπική λουκέτο
      Στο τέλος θα ανάψουν ένα σιγαρέτο
      Θα πουν τον ύμνο του ΕΑΜ με κλαρινέτο
      Θα δώσουν στη νύφη το μπουκέτο
      Και θα χορέψουν σαν μπαλέτο

      Άντε και καλό κουφέτο!!

      Διαγραφή