Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή της Ακαδημίας Ικάρων Γιαννιτσών στο τουρνουά του ΓΑΣ Κουφαλίων (φώτο)



To Σάββατο  22 Νοεμβρίου,  το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε το  τουρνουά φιλικών αγώνων των  ακαδημιών καλαθοσφαίρισης  ΓΑΣ Κουφαλίων και Ικάρων Γιαννιτσών που διοργανώθηκε  αυτήν την  φορά στο  Κλειστό Γυμναστήριο των Κουφαλίων,  σφραγίζοντας την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών.
Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και οι πολλές - ηλικιακά- ομάδες που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, έζησαν μια όμορφη εμπειρία, σ’ ένα μπασκετικό Σάββατο. Η συμμετοχή  ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς άγγιξε τους περίπου  100  εκκολαπτόμενους αθλητές από διάφορες ηλικίες, οι οποίοι πλαισίωσαν τα τμήματα των Συλλόγων.


Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ανεβάζοντας τον πήχη του τουρνουά, για το οποίο οι εντυπώσεις που άφησαν  ήταν άριστες.
Τους δόθηκε έτσι η ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα, να γνωρίσουν και να παίξουν με αθλητές άλλης ομάδας , να αποκτήσουν εμπειρίες και να βιώσουν την αξία της αναμέτρησης χωρίς το άγχος της νίκης.
Το ραντεβού ανανεώθηκε  για τα Γιαννιτσά έτσι ώστε ν' ανταποδοθεί η άριστη φιλοξενία που επεφύλαξαν οι Κουφαλιώτες στους Γιαννιτσιώτες αθλητές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου