Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μπελούτσι και Σεϊντού τα κορίτσια του νέου 007



O Τζέιμς Μποντ θα αντιμετωπίσει μία σκοτεινή οργάνωση που συνδέεται με το παρελθόν του στο επόμενο σίκουελ των επιτυχημένων και άκρως κερδοφόρων κινηματογραφικών ταινιών, το έργο με τίτλο «Spectre», όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες.

Ο Μέντες αποκάλυψε μεν το νέο καστ, καθώς και το εξελιγμένο υπεραυτοκίνητο του διάσημου πράκτορα 007 – μία Άστον Μάρτιν DB 10 –, όχι όμως περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ερμηνεύοντας τον αρρενωπό μυστικό πράκτορα που πίνει μαρτίνι.


Ο Αυστριακός ηθοποιός Κρίστοφ Βαλτς θα πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία, προσέθεσε ο Μέντες, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Πολλοί ειδικοί υπέθεσαν ότι ο σαδιστής πρωταγωνιστής της ταινίας "Άδωξη Μπάσταρδη" του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο θα υποδυθεί τον κακό.

Η Ιταλίδα Μόνικα Μπελούτσι και η Γαλλίδα Λεά Σεϊντού –που πρωταγωνίστησε στην ερωτική ταινία "Η ζωή της Αντέλ"– θα υποδυθούν τα «κορίτσια του Μποντ», επισήμανε ο Μέντες κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στα στούντιο Πάινγουντ, βόρεια του Λονδίνου.

Περιγράφοντας την πλοκή, η εταιρεία Sony Pictures Entertainment ανέφερε σε ένα δελτίο τύπου:

«Ένα αινιγματικό μήνυμα από το παρελθόν του Μποντ τον οδηγεί στα ίχνη μιας εγκληματικής οργάνωσης. Την ώρα που ο Μ. (ο Ρέι Φάινς, που διαδέχθηκε την Τζούντι Ντεντς) δίνει μάχη με τις πολιτικές δυνάμεις με στόχο να κρατήσει ζωντανές τις μυστικές υπηρεσίες, ο Μποντ ξεδιπλώνει την απάτη για να αποκαλύψει την φοβερή αλήθεια πίσω από το Σπεκτρ».

Ο τίτλος της ταινίας αποτελεί μια ξεκάθαρη αναφορά της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης που ο Μποντ πολεμά από την πρώτη κιόλας ταινίας, την ταινία «Δρ. Νο» του 1962.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα στο Πάινγουντ και θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στη Ρώμη, στην Πόλη του Μεξικού, στην Ταγγέρη (Μαρόκο) και στις αυστριακές Άλπεις. 


nooz 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου