Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Έφυγε σε ηλικία 47 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τα Γιαννιτσά Γιώργος Τσιμπίνης



Έφυγε αργά χθες το βράδυ στα 47 του χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της Α.Ε. Λάρισας Γιώργος Τσιμπίνης προκαλώντας τεράστια θλίψη σε όλη την αθλητική οικογένεια και όχι μόνο, της Πέλλας.
Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο παλιός άσος της Λάρισας αν και αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα υγείας, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στους οικείους του αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία των Γιαννιτσών.
Ο Γιώργος Τσιμπίνης ήταν ένας αγαπητός συμπολίτης μας,άξιος οικογενειάρχης και καταπληκτικός άνθρωπος.Όλοι οι συντελεστές του "Πέλλα Δώθε" αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη λύπη μας και τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος.


Δυο λόγια για τον Γιώργο Τσιμπίνη.

Ο Γιώργος Τσιμπίνης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα της Αναγέννησης. Ωστόσο η ομάδα με την οποία έφτασε στο απόγειο της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Α.Ε. Λάρισα σε μία περίοδο που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (σήμερα Super League) έχοντας κατακτήσει  μαζί της και ένα κύπελλο Ελλάδας. Πρόσφατα μάλιστα, το Μάρτιο του 2014, η ιστοσελίδα «Επιβήτορ» που έχει θέματα που αφορούν κυρίως την ομάδα της Λάρισας, τον ανέδειξε ως έναν από τους κορυφαίους μη Λαρισαίους Έλληνες που πέρασαν ποτέ από την ομάδα.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας επέστρεψε την γενέτειρα πόλη του τα Γιαννιτσά αναλαμβάνοντας ως τεχνικός ομάδες της περιοχής αλλά και στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Εκεί ήταν μάλιστα ο προπονητής που ανέλαβε σε ηλικία 12 ετών τον Γιαννιτσώτη Δημήτρη Πέλκα δουλεύοντας μαζί του για 2 ολόκληρα χρόνια πριν ο τελευταίος καταλήξει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Υπήρξε επίσης συνεργάτης του Κώστα Μαλουμίδη στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενώ τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ο μοναδικός Γιαννιτσώτης που φόρεσε την στολή της Εθνικής Ελλάδος με παρουσίες στην ομάδα των Ελπίδων, ενώ συμμετείχε και σε αποστολή των ανδρών.

3 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ-ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή