Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μίκα Ιατρίδη και Κώστας Γιοβανόπουλος στη ΝΔ



Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Μίκας Ιατρίδη με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Επίσης, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή Ημαθίας κ. Κώστα Γιοβανόπουλο και αποφασίστηκε η συμμετοχή του  στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.


«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο» δήλωσε ο κ. Γιοβανόπουλος. «Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».
Η κα. Ιατρίδη εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη ΝΔ το 2009, ωστόσο για τη στάση της να μην ψηφίσει και το δεύτερο μνημόνιο, είχε διαγραφεί από την παράταξη το 2012.
Στις εκλογές του ίδιου έτους εξελέγη και πάλι βουλευτής Δωδεκανήσου με τους ΑΝ.ΕΛ., ωστόσο ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.
Σημειώνεται ότι η κ. Ιατρίδη είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία.
Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Σπυράκη
Την ίδια ώρα, νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θα είναι η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ακόμη και μέσα στην ημέρα.
Η Μαρία Σπυράκη, που θα ασκεί τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου παράλληλα με αυτά της ευρωβουλευτού, θα αντικαταστήσει την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου