Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το παιδικό τμήμα των "Ικάρων" στο Πολύκαστρο!

Μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη( 90- 42) που συνοδεύτηκε με μια ονειρική εμφάνιση, πέτυχε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ των Ϊκάρων" Γιαννιτσών στο Πολύκαστρο απέναντι στην τοπική ομάδα.
Με τη  τελική διαφορά να εκτοξεύεται στους 50 πόντους οι "Ίκαροι" απογειώθηκαν το πρωινό της Κυριακής και έπαιξαν φανταστικό μπάσκετ υψηλών διαγραφών.
Με μια εξαιρετική άμυνα, με πάμπολλα κλεψίματα,αμυντικά ρημπάουντ και ασφυκτικό μαν του μαν και μια ιδανική επίθεση όπου όλα τα σουτ, δίποντα και τρίποντα έμπαιναν μέσα, με πληθώρα επιθετικών ρημπάουντ και με πάμπολλα συστήματα επικράτησαν του αντιπάλου τους ικανοποιώντας τους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.

"... "Η ομάδα έπαιξε τέλεια στον σημερινό αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος  από το πόσο καλά προσαρμοστήκαμε σ' ένα εκτός έδρας αγώνα. Αυτό οφείλεται πιστεύω στην πολύ καλή διάθεση των παιδιών, στον ενθουσιασμό του  νεαρού  της ηλικίας, στην πολύ καλή δουλειά  που γίνεται... Η ομάδα έχει μπόλικο ταλέντο... Είμαι σίγουρος  προσφέραμε καλό θέαμα και ελπίζω όσοι μας είδανε  να το διασκέδασαν  όσο και εμείς..Καλή συνέχεια στα παιδιά του Πολύκαστρου!...." σημείωσε ο κόουτς Σπόντης Νίκος.
"..Ήταν μια νίκη που φάνταζε εύκολη γιατί εμείς παίξαμε ονειρικά...Πλέον, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον επόμενο αγώνα, που σίγουρα θα είναι δύσκολος απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Το κέρδος μας ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση που επιδείξαμε , όλοι οι παίκτες μας σκόραραν και αυτό μας χαροποιεί!...".
"....Είμαστε πολύ περήφανοι , ειδικά για την νίκη  έτσι όπως ήρθε .."συμπλήρωσε ο προπονητής των "Ικάρων",  Σερέτης Θεολόγος.
"...Τα παιδιά χαροποίησαν τον προπονητή Σπόντη Νίκο με  το φανταστικό τους παιχνίδι  αρπάζοντας  την ευκαιρία να προσθέσουν  μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό μας. Θέλουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση  στο επόμενο ντέρμπυ.  Πρέπει να συνεχίσουμε  και να αντιδράσουμε θετικά, με μια μεγάλη εμφάνιση. Θα το παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε!..."

«Σήμερα είμασταν  μια  ποιοτική ομάδα.. Τακτικά  χτυπήσαμε την αντίπαλη ομάδα   με ιδανική άμυνα, αιφνιδιασμούς,εύστοχα τρίποντα, και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Θεωρώ ότι κάναμε ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι , μια άριστη επιθετική και αμυντική  εμφάνιση σκοράροντας αρκετούς  πόντους. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, με ωραίες φάσεις και είχε ενδιαφέρον για τον κόσμο που παρακολούθησε."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου