Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας



Ο κόσμος που κατέκλυσε, το βράδυ της Κυριακής 21/12/2014, την πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο, δικαίωσε απόλυτα την επιλογή και την πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας να διοργανώσει ανοιχτή, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Ο ψυχρός χειμωνιάτικος καιρός δεν μπόρεσε ν΄αποτρέψει την επιτυχία της εκδήλωσης, διότι βρήκε απέναντί του τις ζεστές καρδιές των συμπολιτών μας.
Οι μικροί ενθουσιάστηκαν και το καταευχαριστήθηκαν, ενώ οι μεγάλοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους.

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, μετά το καλωσόρισμα, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή είναι δίπλα στους πολίτες και στα καλά, αλλά και στα δύσκολα, και τους προσκάλεσε να περάσουν όλοι μαζί λίγες ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης.
Στη συνέχεια, η ίδια και οι συγκεντρωμένοι, αφού μέτρησαν αντίστροφα από το δέκα μέχρι το μηδέν, έδωσαν το σύνθημα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που στημένο στο κέντρο, φώτισε με τα λαμπιόνια του όλη την πλατεία.
Η δε φάτνη του Χριστού, σε μια γωνιά της πλατείας, θύμιζε το σωτήριο γεγονός της ενανθρώπισης του Κυρίου.
Ταυτόχρονα, ο ουρανός έλαμψε από τα πολύχρωμα βεγγαλικά.



Ακολούθησε η φιλαρμονική που γέμισε την ατμόσφαιρα με τα μελωδικά της ακούσματα.
Κι αμέσως μετά, τί άλλο παρά παιχνίδια, τραγούδια, χοροί, σκετσάκια, ζωγραφιές και φωτογραφίες. Εμψυχωτές ο Άγιος Βασίλης, ο Χιονάνθρωπος, ο Κλόουν, η Μπαλίτσα, ο Ξυλοπόδαρος, ο Ζογκλέρ οι βοηθοί τους, και πρωταγωνιστές τα παιδιά.
Οι γευστικές απολαύσεις, με τις παραδοσιακές λιχουδιές και τα ποτά, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.

Δεν έλειψαν, φυσικά, και τα δώρα. Κληρώθηκαν τέσσερα tablet,φωτογραφική μηχανή, τηλεόραση και μοιράστηκαν συμβολικά δωράκια σ΄όλα τα παιδάκια.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε για την αρτιότητα της προετοιμασίας και της υλοποίησης της διοργάνωσης τον Πρόεδρο Στέλιο Σουρουτζίδη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.), τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τα στελέχη του Δήμου, όπως επίσης τη φιλαρμονική, το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, τους χορηγούς κι όλους τους συμμετέχοντες. Καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου