Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο των Γιαννιτσών λόγω εργασιών της ΔΕΗ (φώτο)



Σε διακοπή της κυκλοφορίες προχώρησε συνεργείο της ΔΕΗ σήμερα την Κυριακή το πρωί σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Γιαννιτσών προκειμένου να αποκαταστήσουν βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο της περιοχής. 
Και αν αρχικά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ένα σύνηθες φαινόμενο να κλείνουν δρόμοι προσωρινά λόγω εργασιών, ωστόσο το λάθος της όλης ιστορίας έχει να κάνει με το ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας και η τροχαία δεν φρόντισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στο ύψος της Γεωργούλη, προκειμένου να ενημερώσουν αλλά και να δώσουν μία εναλλακτική στους οδηγούς των οχημάτων οδηγώντας τους εν μέρει σε αδιέξοδο.

Έτσι όσοι κινούνταν από την πλατεία Γκόνου Γιώτα στην Βενιζέλου με κατεύθυνση προς τον πεζόδρομο της πόλης, αναγκάζονταν στο ύψος της Κουγιουμτζίδη να κάνουν με δυσκολία αναστροφή καθυστερώντας και τους οδηγούς που εισέρχονταν στην Βενιζέλου από την Δημάρχου Στάμκου. Ορισμένοι οδηγοί θεώρησαν σωστό και δεν τους αδικούμε, προκειμένου να κάνουν αναστροφή, να συνεχίσουν ευθεία στον πεζόδρομο που εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτός προκαλώντας την εύλογη δυσφορία των πεζών που λόγω της ημέρας η κίνηση ήταν αυξημένη. 
Αναγνωρίζουμε την δυσκολία της φύσης του επαγγέλματος των συνεργείων της ΔΕΗ οι οποίοι καλούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσουν λύση σε προβλήματα που προκύπτουν στην ηλεκτροδότηση, ωστόσο όμως θα πρέπει να φροντίζουν να αποφεύγονται καταστάσεις που μπορεί να δημιουργούν (άθελά τους πάντα) πρόβλημα στην κυκλοφορία.

2 σχόλια:

  1. Μηπως το λαθος εχει να κανει με τους οδηγους που ενω βλεπουν στο ζαχαροπλαστειο πινακιδες, βελη και κωνους για απαγορευση ανοδου, αδιαφορουν και συνεχιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπρεπε να ήταν παρώ η τροχαία για να ρυθμήση την κυκλοφορία όπως προβλέπη ο νόμος θα έπρεπε οι υπάλληλοι της ΔΕΗ να ενημερώσουν εγγράφος για αυτήν την ημέρα την τροχαία. Οι νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται , διότι ο υπάλληλος νιώθει ότι είναι το δημόσιο μέρος όπου ζει δικό του και δεν τον νιάζει τίποτα για τον συνάθρωπώτου , επί τουρκοκρατίας κάπως έτσι ήταν δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιέτερο , μπράβο εσείς είσαστε οι πρόφι δώσε μεγάλε και να πετάς και λουλούδια στην πίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή