Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

To Facebook βελτιώνει τις φωτογραφίες



Το Facebook παρουσίασε ένα εργαλείο το οποίο διορθώνει με αυτόματο τρόπο τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες του, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

Το εργαλείο που παρουσίασε το Facebook είναι ικανό να πειράξει τόσο τη φωτεινότητα, όσο και την ευκρίνεια των φωτογραφιών που ανεβάζει ο χρήστης. Το καλό είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία γίνεται με αυτόματο τρόπο και δεν είναι ανάγκη ο χρήστης να κάνει κάτι. Το εργαλείο αυτό κάνει τις διορθώσεις μόνο του και ο χρήστης βλέπει απλώς το αποτέλεσμα.


Ο χρήστης καλείται να επιλέξει τον βαθμό στον οποίο θα γίνει η επεξεργασία των φωτογραφιών του και το πότε θα σταματήσει η αυτόματη παρέμβαση του Facebook πάνω τους με ένα tap στην οθόνη του κινητού του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής εάν θα λειτουργεί η αυτόματη επεξεργασία από τις ρυθμίσεις της mobile εφαρμογής, επομένως ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει να κάνει την επεξεργασία των φωτογραφιών μόνος του και όχι μέσω του εργαλείου της Facebook.

Σύμφωνα με το The Next Web η αναβάθμιση της εφαρμογής είναι ήδη διαθέσιμη ενώ τα αποτελέσματά της δεν είναι ίδια με το ανάλογο χαρακτηριστικό που παρουσιάζει το Google+, αλλά αυτό θα είναι ένα θετικό βήμα στην διόρθωση των φωτογραφιών που ανεβαίνουν στο κοινωνικό δίκτυο.



pestaola 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου