Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μπέζος: «Δεν μπορώ τους πυροβολημένους θαυμαστές - Δεν θέλω ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά και φωτογραφίες»



«Ασφυξία» πιάνει τον Γιάννη Μπέζο όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας θαυμαστών...

Δεν μπορώ αγκαλιές και φιλιά ούτε να βγαίνω φωτογραφίες, δήλωσε ο ηθοποιός στο ΣΚΑΪ και αν κάποιοι πυροβολημένοι νομίζουν ότι θα τους πάρω σπίτι μου και θα τους κάνω παρέα, κάνουν λάθος.

Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε αγώνα «Dragster» στο Ελληνικό



Σε τραγωδία κατέληξε ένας αγώνας «Dragster» που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Ενας νεαρός αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι κατά τα χρονομετρημένα περάσματα. Ο 20χρονος άτυχος μοτοσικλετιστής από την Βάρδα του Πύργου, ενώ είχε ολοκληρώσει τον αγώνα και κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς την έξοδο από την πίστα, συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού από την επόμενη σειρά αγωνιζόμενων που τερμάτιζαν εκείνη τη στιγμή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αν λάβετε αυτό το email διαγράψτε το αμέσως!



Ερευνητές ασφάλειας της Malwarebytes έχουν εντοπίσει μια νέα καμπάνια spam, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να παρασύρει ανυποψίαστους χρήστες σε ιστότοπους που φιλοξενούν ψεύτικες έρευνες και ανεπιθύμητα προγράμματα.Τα πλαστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τίτλο “RE: Your Job Application” ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με την έγκριση μιας υποτιθέμενης αίτησης εργασίας που έχουν υποβάλλει και αναφέρουν:
“Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη αίτησή εργασίας σας, η οποία έχει εγκριθεί έπειτα από

Νέα επικίνδυνη μόδα στο διαδίκτυο



Προειδοποίηση, κυρίως στους νέους, για τους σοβαρούς κινδύνους που
κρύβει το Διαδίκτυο, απηύθυναν οι ειδικοί στο τρίτο συνέδριο της Υπηρεσίας Οικονομικής
Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.
Μάλιστα, ο υποδιευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Μ. Σφακιανάκης, μίλησε για τη νέα... επικίνδυνη μόδα του ίντερνετ. «Το sexting είναι μια νέα μόδα, είναι η μόδα εκείνη όπου όταν ανταλλάσσουν τα παιδιά μεταξύ τους μηνύματα και φωτογραφίες, κάποιος πονηρούλης όταν η πιτσιρίκα δεν του κάνει αυτά που θέλει δημοσιεύει σε κοινή θέα τις επικοινωνίες και τις φωτογραφίες.

Δέκα οικογένειες έκλεβαν ρεύμα από γείτονά τους!



Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε ξαφνικά στο σκοτάδι και ενημέρωσε την Δ.Ε.Η. Τρικάλων.Το συνεργεί που έκανε έλεγχο με το ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης βλαβών στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας του υπογείου, στην κοινότητα Κηπάκι, έμεινε άφωνο όταν διαπίστωσε την αιτία του μπλακ άουτ.Τα καλώδια τροφοδοσίας ήταν κομμένα και από αυτά ξεκινούσαν τουλάχιστον δέκα άλλα, πράγμα που

Εκδήλωση για τον Γέροντα Παΐσιο στην Κρ. Βρύση



"Γέρων Παΐσιος - Ο Ασυρματιστής του στρατού και του Θεού. Ο βίος του"
Ομιλητής: Ιερομόναχος Γέρων Πορφύριος , Ηγούμενος της Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Βεροίας.Συμμετέχει χορωδία βυζαντινής μουσικής της Κρύας Βρύσης
Διοργάνωση: Ενορίες Γεννήσεως του Σωτήρος & Αγίας Κυριακής Κρύας Βρύσης, ΔΗΚΕΠΑΠ και Κέντρο Ενότητας και Μελέτης Προβολής των Αξιών μας, "ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ".

Χυμός που εξαφανίζει τις ημικρανίες!



Άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο υποφέρουμε περιστασιακά από ημικρανίες.Κι επειδή είναι προτιμότερο ν’ αποφεύγουμε τα φάρμακα για την αντιμετώπισή τους, βρήκαμε τον θαυματουργό χυμό που θα σας απαλλάξει άμεσα απ’ το μαρτύριο αυτό.Πρόκειται για ένα χυμό – φυσικό ασφαλώς – από ωμά και φρέσκα λαχανικά:
Αναμείξετε στο μίξερ ίσες ποσότητες από πλυμένα:

Συμπαράσταση ΠΑΜΕ στους αγώνες των εργαζομένων στα S.M. Αρβανιτίδη



Η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα τελευταία δύο χρόνια οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Αρβανιτίδης » είναι πλέον γνωστή σε όλους.
Χωρίς κανένα έλεος η  εργοδοσία απολύει τους εργαζομένους της, μειώνει τους μισθούς τους σε επίπεδο που δεν μπορούν να ζήσουν, παίζει μαζί τους παιχνίδια «ψυχολογικής βίας», τους στέλνει στα δικαστήρια.
Ενώ τους αφήνει απλήρωτους για μήνες και καταπατεί κάθε νόμιμο εργασιακό τους δικαίωμα, ταυτόχρονα είναι εκείνη που τους απειλεί και τους εκβιάζει. Δίνει ανέξοδες υποσχέσεις, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να διασπάσει τους εργαζόμενους, για να τους έχει του χεριού της.

Ομαδικοί, (παν)κομματικοί ρουσφετολόγοι



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ τηλεοπτικός χρόνος και τον κάλυψαν. Πριν απ’ τις πρωινούδες και τις αστρολόγους. Οι πολιτικοί στα παράθυρα», ο κόσμος με τα προβλήματά του και η Ελλάδα αγκομαχάει. Την ταΐζουν, προεκλογικά, με την ίδια τροφή εδώ και χρόνια (και είδαμε τα χαΐρια μας).
ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ στο γυαλί και ο καημός τους καημός μας. Το πρόβλημά τους (για βόλεμα και καριέρα) και δικό μας. Με τα κατάλοιπα της κομματικής φανατίλας απ’ το παρελθόν. Ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει απ’ τη λίστα των υποψηφίων, τι και ποιον ψηφίζουμε κι άλλο δεν έχει πρόβλημα η Ελλάδα (ισορροπούσα σε τεντωμένο σχοινί και ολισθαίνουσα, ανυπόδητη, «επί ξυρού ακμής»).

Αυτές είναι οι 2 αλυσίδες σούπερ μάρκετ που στέλνουν φορτηγά με τρόφιμα στην Κεφαλονιά



Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος έσπευσαν να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς στέλνοντας φορτηγά με τρόφιμα.

Συγκεκριμένα ο "Σκλαβενίτης" έστειλε 10 φορτηγά με τρόφιμα και ο "ΑΒ Βασιλόπουλος" 9 νταλίκες.

Η βοήθεια περιλαμβάνει τρόφιμα και νερά για τους πληγέντες από το σεισμό στο Ληξούρι.

Σκάνδαλο: έβαλαν 8 αυτογκόλ μέσα σε 6 λεπτά!



Τέτοια διακωμώδηση σε άθλημα θα κάνουν χρόνια οι Ιταλοί ποδοσφαιρόφιλοι να "απολαύσουν". Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση Μποργκάτα Τερενόβε-Μπαγκερία για την τελευταία αγωνιστική ενός ομίλου τριών ομάδων στο Κύπελλο Σικελίας (η τρίτη του ομίλου είναι η Παρτινικαουντάτσε) την οποία όσοι είδαν από κοντά, λογικά θα τρίβουν ακόμα τα μάτια τους.
Η Μπαγκερία χρειαζόταν έναν πόντο για να πάρει την πρόκριση όμως βρισκόταν 4-3 πίσω στο σκορ και 10 λεπτά πριν το φινάλε ο στόχος της άρχισε να κάνει φτερά καθώς δέχτηκε δύο γκολ, το ένα μετά το άλλο, για να φτάσει το σκορ στο 6-3 εις βάρος της.

Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα η Αναγέννηση. Με 18άδα κατεβαίνει την Κυριακή



Χθες η ομάδα της Πέλλας και ο πρόεδρός της κ. Καραογλανίδης, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια (στο +1 όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε), μαζί με την βοήθεια φίλων της Αναγέννησης κατάφερε να μαζέψει το σημαντικότατο ποσό των 30.000 ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει την περιβόητη ασφαλιστική ενημερότητα που θα επέτρεπε να εκδώσει δελτία σε κάποιους νέους παίχτες.

Γαλλία: Στη Δικαιοσύνη ο Σαρκοζί για σκάνδαλο με εξοπλιστικά



Τα προγράμματα είχαν υπογραφεί όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών - Κατηγορούνται ο πρώην πρωθυπουργός Edouard Balladur και ο πρώην υπουργός Άμυνας Francois Leotard

Να καταθέσει μπροστά στις δικαστικές αρχές της Γαλλίας καλείται ο πρώην πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί σχετικά με μια υπόθεση που αφορά σε εξοπλιστικά προγράμματα, οι συμβάσεις των οποίων είχαν υπογραφεί την περίοδο 1993-95, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών της χώρας.

Τώρα: Εικόνες από τον χώρο της λαϊκής αγοράς Γιαννιτσών με προϊόντα χωρίς μεσάζοντες



Πλήθος κόσμου από το πρωΐ μέχρι και αυτή την ώρα έχουν συρεύσει προς τον χώρο της λαϊκής αγοράς των Γιαννιτσών προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα όπως λάδι, απορρυπαντικά, ρύζι, αλεύρι, πατάτες, ελιές, τυρί, φρούτα, κρασί κλπ πρϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

Προβόπουλος: Καθ' οδόν το Grecovery



Αισιόδοξος για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος τονίζοντας, ότι το «greekovery» είναι καθ' οδόν.Σε διάλεξή του στο Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (OMFIF) στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του προγράμματος ομιλιών «Golden Series», ο κ.Προβόπουλος ανέλυσε τις δράσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και για την ανακεφαλαιοποίηση και αναδιάταξη του τραπεζικού τομέα. .

Το κόλπο με τις κρατήσεις φέρνει μειώσεις μισθών σε δημόσιους υπαλλήλους.



Νέο σοκ περιμένει τους δημόσιους υπαλλήλους, καθώς θα δουν και νέες μειώσεις στους μισθούς τους, οι οποίες θα φτάνουν ακόμα και τα 65 ευρώ. Πρόκειται για όσους ασφαλίστηκαν μέχρι το 1992 και η αιτία είναι οι αλλαγές που θα έχουν στις κρατήσεις για επικουρική σύνταξη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το κόλπο είναι ότι πλέον οι κρατήσεις θα υπολογίζονται στο σύνολο των αποδοχών τους και όχι στις συντάξιμες αποδοχές του

Στήριξη στους αγρότες από ΠΑΜΕ-ΟΓΕ-ΠΑΣΥ Πέλλας



Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε., Τοπική Γραμματεία Πέλλας του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ, χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που βγαίνουν με τα τρακτέρ, τα μηχανήματά τους, στους δρόμους, στις πλατείες των χωριών, δίνοντας μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, της ελληνικής κυβέρνησης και των μονοπωλίων.

Αθώοι δύο εφοριακοί για «φακελάκι» 30.000 ευρώ



Αθώοι κρίθηκαν από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης δύο εφοριακοί, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι πήραν «φακελάκι» ύψους 30.000 ευρώ για να επισπεύσουν τον φορολογικό έλεγχο σε επιχείρηση προκειμένου ο ιδιοκτήτης της να λάβει την επιστροφή του ΦΠΑ.Η υπόθεση, για την οποία σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών, είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2007 στη ΔΟΥ Φορολογίας Ανωνύμων Εταιρειών (ΦΑΕ) Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετούσαν τότε οι

Γκάλλοπ: Πρωτειά ΣΥΡΙΖΑ με 0,3%



Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές (0,3%) αλλά και για τις ευρωεκλογές (0,8%) έναντι της ΝΔ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της «Metrisis» για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Μεγάλη είναι διαφορά στην παράσταση νίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει το 44,7% και τη ΝΔ 27,1%, ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 20,4% και ακολουθούν Ν.Δ. με 20,1%, Χρυσή Αυγή με 8,5%, ΚΚΕ με 4,8%, ΑΝΕΛ με 4,5%, ΠΑΣΟΚ 4,0%, άλλο κόμμα 3,8% και ΔΗΜΑΡ 2,6%. Στο 31,3% ανέρχεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Τουλάχιστον 80 δισ. μικρότερο θα μπορούσε να είναι το χρέος



Κατά 80 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ μικρότερο θα μπορούσε να είναι το ελληνικό χρέος και ως εκ τούτου να είναι βιώσιμο ήδη από το 2012, αν η επαναγορά ομολόγων που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2012 γινόταν σε προσυμφωνημένες τιμές κατόπιν διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με δύο οικονομικές και νομικές μελέτες, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «Επίκαιρα» και αναλύει ο Πάνος Παναγιώτου*.

Τη Δευτέρα ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους 8 εκατ.ευρώ


Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.184 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 8 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2013.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια, βαμβάκι, κηπευτικά, σιτηρά και σανοδοτικά φυτά, και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:

Τι λένε τα άστρα για ΄σήμερα Σαββάτο 8/2



Αναρίθμητα είναι τα προβλήματα των ανθρώπων και διαφορετικές οι μορφές τους. Δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στην ανθρώπινη ζωή μια ευτυχία μακράς διάρκειας.

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 8 Φεβρουαρίου

Γεγονότα
1600: Η Ιερά Εξέταση καταδικάζει σε θάνατο τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο, λόγω των αιρετικών απόψεών του... Υποστήριζε την ηλιοκεντρική θεωρία του Κοπέρνικου.
1692: Ένας γιατρός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης αποφαίνεται ότι τρία κορίτσια έχουν κυριευτεί από το Σατανά. Η διαπίστωση αυτή θα οδηγήσει αργότερα στο Κυνήγι Μαγισσών του Σάλεμ, όπως έμεινε στην ιστορία...

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Να περάσουν στα χέρια των εργαζομένων τα S.M. «Αρβανιτίδης»



Είναι κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό πως η ιδιοκτησία των σούπερ μάρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, μετά από μια σειρά  αντεργατικών αποφάσεων σε όλα τα καταστήματα, ήθελε να φτάσει στον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από το κλείσιμο των καταστημάτων και την ταυτόχρονη απόλυση του συνόλου του προσωπικού. Έτσι η ‘’απαγόρευση’’ που προσπάθησε να επιβάλλει στη δημιουργία σωματείων, οι εκδικητικές απολύσεις την Πρωτοχρονιά, η μη καταβολή δεδουλευμένων έδειξαν πως μπορείς να γίνεις ένας ‘’καθώς πρέπει’’ επιχειρηματίας στην Ελλάδα την εποχή των μνημονίων και της Σαμαροβενιζελικής μεταδημοκρατίας.

Χιονοστιβάδα… καταπίνει χωριό της Ιταλίας (video)



Τη στιγμή που μια χιονοστιβάδα «επιτίθεται» σε ένα χωριό στην Ιταλία απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Μπλόκων για τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης



Η κυβέρνηση αντί να μας απαντήσει και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης μας κοροϊδεύει και μας περιπαίζει.

      Οι δήθεν βελτιωτικές προτάσεις της  δεν ικανοποιούν στο ελάχιστο τα αιτήματα μείωσης του αγροτικου ρεύματος και χαρατσιού, αφορολόγητου πετρελαίου, και συνολικά μείωση του κόστους παραγωγής, που συλλογικά αποφασίσαμε και θέσαμε στην  κυβέρνηση.

Φρίκη: Απελπισμένος από την κρίση αυτοκτονεί μπροστά σε κάμερα (video)



Γράφει ο Κωνσταντίνος Σγόντζος
Σοκάρει το Πανελλήνιο η αυτοκτονία απελπισμένου πολίτη μπροστά στο φακό της κάμερας, που απαθανατίζει την απονενοημένη του πράξη, υποδεικνύοντας τους ηθικούς αυτουργούς … που κυκλοφορούν ελεύθεροι, όπως αναφέρει ο διάσημος σκηνοθέτης
Όπως μας δήλωσε ο Δημήτρης Κολλάτος, «Λυπούμαστε και τιμούμε τους Έλληνες αυτόχειρες, αλλά πρέπει να θυμόμαστε τους αληθινούς υπεύθυνους των αυτοκτονιών που κυκλοφορούν

H ταινία παρωδία του Αντώνη Σαμαρά από χρήστες του facebook [βίντεο]



Μια παρωδία του εορταστικού βίντεο του facebook για τα 10 χρόνια του, με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σαμαρά έφτιαξαν χρήστες στο you Τube.Εκμεταλλευόμενοι το προσωπικό βίντεο, με φωτογραφίες και στιγμές που εδώ και 4 μέρες, σου δίνει τη δυνατότητα το γνωστό μέσο κοινωνική δικτύωσης να προβάλεις, έφτιαξαν μια προσωπική ταινία από το υποτιθέμενο προφίλ του Πρωθυπουργού.Οι δημιουργοί του, έβαλαν στιγμές ατάκες και δηλώσεις από το

Θέλεις τέλειο σώμα σε λίγο χρόνο;



Η Κρίστεν Στιούαρτ  είναι ιδιαιτέρως αδύνατη χωρίς αυξομειώσεις στο βάρος της. Tι έκανε, όμως, που μεταμόρφωσε εντελώς τη σιλουέτα της;Γυμνάζεται πολύ και τακτικά πράγμα που ξεκίνησε να κάνει μετά το τέλος των γυρισμάτων και του τελευταίου Twilight. Η ηθοποιός δεν είχε γυμναστεί ποτέ πριν την ταινία “Snow White and the Huntsman”. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου έπρεπε να εμφανιστεί με ένα εντελώς άλλο σώμα το οποίο θα έπρεπε να είναι και ιδιαιτέρως γυμνασμένο..

Oδηγίες πώς θα αποφύγετε ένα εγκεφαλικό



Πρώτη φορά Αμερικανοί επιστήμονες δημοσιοποίησαν επίσημες συστάσεις ειδικά στις γυναίκες, ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού. Έως τώρα οι σχετικές οδηγίες ήταν κοινές και για τα δύο φύλα. Τα εγκεφαλικά είναι η πέμπτη συχνότερη αιτία θανάτου των ανδρών, αλλά η τρίτη των γυναικών, εν μέρει επειδή αυτές ζουν περισσότερο.Οι ερευνητές έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Stroke" (εγκεφαλικό) της Αμερικανικής

Δέσμευση καταθέσεων και ειδικό φόρο περιουσίας ζητούν οι δανειστές!

Πολύ «βαριές» εξασφαλίσεις από την πλευρά της Ελλάδας για τη νέα αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους επεξεργάζονται οι δανειστές! Η είδηση του Bloomberg ότι επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα σε ΔΝΤ και Γερμανία για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος για την επόμενη διετία, διαβάστηκε μόνο από τη θετική της πλευρά. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, διότι «κολλάει» ακόμη στους όρους και της

Ο Άρειος Πάγος "σκοτώνει" το χαράτσι



Με πλειοψηφία 3-2 κρίθηκε από το Δ' Τμήμα του Αρείου Πάγου ότι το πρώτο χαράτσι (έκτακτο ειδικό τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών) το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματικό και αντίθετο στην ΕΣΔΑ. Οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι το χαράτσι επιβάλλεται με βάση το κάθε ακίνητο (τετραγωνικά, κ.λπ.) και όχι σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου, ο οποίος έχει δεχθεί μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, αλλά  και μεγάλες φορολογικές

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέλλα



Τη ζωή του έχασε χθες βράδυ ένας 65χρονος, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της οδού και ακινητοποιήθηκε στο 8ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Άρνισσας - Αμυνταίου.
Ο οδηγός εξήλθε από το όχημα, κάλεσε τηλέφωνο την οδική βοήθεια και ενώ ανέμενε έχασε τις αισθήσεις του.
Στη συνέχεια, ο 65χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Βόρεια Ελλάδα

Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων δώδεκα (12) ημεδαποί και τρεις (3) υπήκοοι Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση, μεταξύ των οποίων και τα δύο ηγετικά μέλη της οργάνωσης
Από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αποκομίζονταν περίπου 50.000 ευρώ μηνιαίως
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων περίπου ένα (1) κιλό ηρωίνης, ένα (1) πιστόλι, διάφορα χρηματικά ποσά, καθώς και εννέα (9) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα και μία (1) μοτοσυκλέτα

Ο Σόιμπλε θέλει να μας δώσει 20 δισ ευρώ!



Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, στα όρια του παραλόγου, ωστόσο απηχεί 100% την πραγματικότητα.Το Βερολίνο παράλληλα και ανεξάρτητα από το σχέδιο επιμήκυνσης του χρέους, που ετοιμάζονται να προσφέρουν στην Ελλάδα οι πιστωτές της, προετοιμάζει και ένα νέο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα μας, ύψους 15 δισ. ευρώ!Εμπνευστής του φαίνεται να είναι ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είναι της άποψης ότι μετά από μια μακρά περίοδο λιτότητας, η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια αμεσότερη

Το μεγάλο φαγοπότι του δημοσίου χρήματος.Δείτε που πετούσαν λεφτά οι Δήμαρχοι.



Ακόμα ένα όργιο σπατάλης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος εντόπισε το Ελεγκτικό Συνέδριο και μάλιστα στην ετήσια έκθεση του φέρνει στο φως απίστευτες υποθέσεις που καταδεικνύουν πως το μεγάλο φαγοπότι δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε τα χρόνια της κρίσης. Μάλιστα οι περιπτώσεις που αναφέρονται μέσα στις 502 σελίδες είναι ενδεικτικές.Συγκεκριμένα καταγράφονται περιπτώσεις στις οποίες οι υπηρεσίες του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν ενέκριναν δαπάνες ή συμβάσεις που ήταν από χαριστικές έως

Νεοδημοκρατική σφαγή για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -Ανακοίνωσε υποψηφιότητα και ο Ιωαννίδης.



Tην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης.
Σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει:
«Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Τηλέφωνα προσφορών στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς



Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα, χρήματα στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με τα παρακάτω τηλέφωνα.
Σταθερό:2671026342

Κινητό: 6941494090

Η «Δημοτική Ενότητα» καταγγέλει τον Δήμαρχο Πέλλας για άρνηση παραχώρησης του Πνευματικού Κέντρου




Με αίτηση μας, ως δημοτική παράταξη του δήμου Πέλλας, ζητήσαμε την παραχώρηση της κεντρικής αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών για την Τετάρτη 19/2/2014, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των βασικών Αρχών και Θέσεων του συνδυασμού μας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

     Η άρνηση του δημάρχου Πέλλας (καλυμμένη πίσω από την υπογραφή της προέδρου της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Π. κας Ηλ. Λαγομάτη), αποτελεί βάναυση προσβολή της δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου, πρόκληση της ευαισθησίας κάθε δημοκρατικού πολίτη και υποτιθέμενη επίδειξη ισχύος, μιας ανίσχυρης Δημοτικής Αρχής.

Δραστηριότητα της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών «ΟΜΓ»



1.       Με επιτυχία διοργανώθηκε ο γύρος της πόλης της Δράμας, 10 χιλιομέτρων, την Κυριακή 2-2-14, αφιερωμένος στη μνήμη του Νίκου Βαλδίρκα. Η ΟΜΓ έδωσε δυναμικό παρόν με τον ΠΕΤΣΟ Χρήστο που τερμάτισε με τον εντυπωσιακό χρόνο 00:39:38. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η ΚΕΡΚΥΡΟΠΟΎΛΟΥ Δήμητρα πετυχαίνοντας χρόνο 01:12:00.
2.       Ο 3ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου απόστασης 12 χιλιομέτρων την περασμένη Κυριακή 2-2-14 στέφθηκε με επιτυχία.

Την Κυριακή 9/2 η εκλογή Υποψηφίου Δημάρχου της ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας



Το Σάββατο 8/2 ο Χορός «Εύξεινος Λέσχη» Γιαννιτσών


ΣΔΟΕ: Καφεκοπτείο είχε κόψει πάνω από 100.000 αποδείξεις-μαϊμού



Μία ιδιαίτερα ευφάνταστη περίπτωση φορολογικής απάτης αποκάλυψε το ΣΔΟΕ σε καφεκοπτείο της Θήβας.Σύμφωνα με Τα Νέα, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κόψει πάνω από 100.000 αποδείξεις αλλά από ταμειακές που δεν ήταν δηλωμένες στο υπουργείο, έτσι δεν είχε πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε ΦΠΑ και άλλους φόρους.Κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ ανέφερε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έκοβε αποδείξεις με το τσουβάλι αλλά δεν είχε αποδώσει ούτε ένα ευρώ σε ΦΠΑ». Πρόσθεσε ότι «η εφευρετικότητα

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι με πρόσφατη εντολή του Υπουργείου Υγείας, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος.
Οι έλεγχοι, σύμφωνα πάντα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, διενεργούνται και από κλιμάκια της Υγειονομικής Υπηρεσίας με τις Αστυνομικές Αρχές, τόσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετερίες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, χώρους παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ξενοδοχεία και παντός είδους τουριστικά καταλύματα,  κ.ά.) όσο και στους λοιπούς δημόσιους χώρους (δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδιωτικά και δημόσια νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα κτλ.)

Πάνω από 25 δισ. κόστισε το λαθρεμπόριο καυσίμων στην Ελλάδα



Ένα δισεκατομμύριο ευρώ το χρόνο εκτίμησε ότι είναι η απώλεια δημοσίων εσόδων από το λαθρεμπόριο καυσίμων, ο γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργος Σούρλας, ενώ επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, σημείωσε ότι αν υπολογίσει κανείς ότι επί 25 χρόνια συμβαίνει αυτό, τότε συνολικά η φοροδιαφυγή φθάνει στα 25 δισεκ. ευρώ.
Ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο κ. Σούρλας χαρακτήρισε

Νέο μνημόνιο τώρα απαιτούν οι Γερμανοί



Γιώργος Δελαστίκ
Πανικος επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τη στάση των Γερμανών απέναντι στην υποτελή στο Βερολίνο κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Η διοχέτευση από το υπουργείο Οικονομικών του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο σοβαρό γερμανικό περιοδικό Der Spiegel του πεντασέλιδου εγγράφου με τίτλο «Έγγραφο θέσεων για την Ελλάδα», όπου υποστηρίζεται ότι πρέπει να δοθεί τρίτο πακέτο «βοήθειας» προς τη χώρα μας ύψους 10-20 δις ευρώ πριν από τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, αναστάτωσε την κυβέρνησηΌχι επειδή οι Γερμανοί

Τα τρία σενάρια για το ελληνικό χρέος μετά το δημοσίευμα στο Bloomberg



Αν και …«εκτός έδρας», στη Φρανκφούρτη όπου μεταβαίνει, θα νοιώσει μάλλον πως βρίσκεται «στο δικό του γήπεδο» αφού σχεδόν καθημερινά πια, όλα τα γερμανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν να παρουσιάσουν και ένα νέο σενάριο για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Μετά τις πληροφορίες και τα σενάρια που διακινούνται για νέο δάνειο ή επιμήκυνση έως 50 χρόνια (που ισοδυναμεί σχεδόν με «κούρεμα» του ελληνικού χρέους), θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαντήσει κατ’ιδίαν στις απορίες ξένων επενδυτών και

Τα πετρέλαια ξυπνούν τον Εγκέλαδο στο Ιόνιο;



Aπό τον Μάκη Νοδάρο
Οι γεωτρήσεις για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο,  που προωθεί με βιαστικό τρόπο και συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση , κρύβουν μέσα τους ένα πολύ σημαντικό μυστικό.
Αυτές συνδέονται άμεσα με την εκδήλωση μικροσεισμών.  Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες οι γεωτρήσεις με την μέθοδο της «υδραυλικής διάρρηξης» αν πραγματοποιηθούν πάνω ή δίπλα από ένα ενεργό σεισμικό ρήγμα,  μπορεί να προκαλέσουν διατάραξη των

Περί διοδίων, βολεμένων και…εξαφανισμένων



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΔΩΣΑΝ τη μάχη τους. Δημοκρατικά και συντεχνιακά, ουδόλως…σοσιαλιστικά. Δεν πληρώνουν διόδια οι αιρετοί μας του κοινοβουλίου κι ο δρόμος ανοιχτός στο πήγαιν’-έλα στην Αθήνα. Για το ρουσφετάκι τους στην επαρχία, για κοινοβουλευτικό έργο στη βουλή και οι μέρες τρέχουν. Και τα χρόνια για τη συνταξιοδότηση και τα αυτοκίνητά τους (τρέχουν), με το «ελευθέρας» απ’ τους «ληστές» των δρόμων
ΑΝ δεν είσαι πολιτικός και βγεις στον πηγαιμό για την Αθήνα, πάρε το ηρεμιστικό σου. Ανά 10-15 χιλιόμετρα σε δρόμους προβληματικούς.