Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

60 λόγοι που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τις γυναίκες



Αλήθεια θα υπήρχαν Duty Free χωρίς τις γυναίκες; Θα υπήρχαν γεμιστά ή μόνο φρούτα και κρέας; Και σε ποιον θα εξηγούσαμε το οφσάιντ κάνοντας facepalm; Αυτά αναλογιστήκαμε μέρα που είναι.
Όσα ραντεβού κι αν κάνεις στον οδοντίατρο, το χαμόγελό της όταν σε κοιτάει δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο
Γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει ότι οι καλύτεροι σεφ είναι άντρες, μια ελληνίδα μαγείρισσα καίει τους γίγαντες στο φούρνο

Η αφηρημάδα της έσωσε τη ζωή.Δείτε γιατί δεν επιβιβάστηκε επιβάτης στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines



Τα ανάμικτα συναισθήματά της, αφού νιώθει τυχερή που γλίτωσε αλλά θλίψη για τις 239 ψυχές που αγνοούνται, περιέγραψε η Τζέσι Γι Γουάι Τσινγκ, μια επιβάτης που δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines στο παρά πέντε και από δικό της λάθος. Μιλώντας στην μαλαισιανή τηλεόραση, αφού δήλωσε ευλογημένη και τυχερή και αφού εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι αγνοούνται τόσοι άνθρωποι εξήγησε τους λόγους που έχασε το μοιραίο αεροπλάνο: «'Εκανα λάθος την ημέρα. Νόμιζα ότι έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο το Σάββατο το βράδυ. Όταν συνειδητοποίησα το λάθς μου, έκανα γρήγορα τις

Europol: τα Wi-Fi hotspots δεν είναι ασφαλή



Τα ελεύθερα Wi-Fi hotspots ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια της επικοινωνίας μας και των προσωπικών μας δεδομένων, προειδοποιεί η Europol, η κεντρική ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Τμήματος Κυβερνοασφαλείας της Europol, Τρόελς Ερτινγκ, τα «ευαίσθητα» δεδομένα και οι προσωπικές μας πληροφορίες δεν πρέπει να διακινούνται μέσω ελευθέρων δημοσίων Wi-Fi hotspots καθώς μπορεί άνετα να υποκλαπούν από χακερ.«Μην μοιράζεστε πληροφορίες και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα διαμέσου ελεύθερων και δημόσιων Wi-Fi hotspots», τονίζει στο BBC ο

Ιωαννίδης-Τζιτζικώστας.Δυο ξένοι περιοδεύουν ...στην ίδια περιφέρεια.



Με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτο Σιμόπουλο συναντήθηκε το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης.Ενημερώθηκε για την πορεία και την εξέλιξη των δημόσιων έργων της Κεντρικής Μακεδονίας.«Ο Στράτος κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να "αναστήσει" σημαντικά έργα που είχαν νεκρωθεί για διαφόρους λόγους» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.Από την πλευρά του, ο Στρ. Σιμόπουλος, εξέφρασε την ανεπιφύλακτη στήριξή του στην προσπάθεια του Γ. Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «μαχητικό», «ομαδικό» και «αποτελεσματικό».

Θρίλερ με το χαμένο Boeing της Μαλαισίας



Θρίλερ με αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας, το οποίο μετέφερε 239 επιβάτες από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.

Η πτήση μετέφερε 227 επιβάτες, εκ των οποίων δύο βρέφη και 12 μέλη πληρώματος. Η πλειοψηφία των επιβατών (154) είναι Κινέζοι. Το αεροσκάφος, έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της πόλης Χο Τσι Μινχ 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας κοντά στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ.

Πέντε ασθένειες που μπορεί να διαγνωσθούν από τα μάτια μας



Νιώθετε αδικαιολόγητα κουρασμένοι και φοβάστε πως πίσω από την περίεργη κόπωση που νιώθετε κρύβεται μία ασθένεια. Eίστε από αυτούς που, κακώς, δεν κάνουν προληπτικές εξετάσεις για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας. 
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μίας ασθένειας, έχει ήδη φτάσει σε προχωρημένο στάδιο.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το onmed, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν ορισμένες ασθένειες που μπορούν να εντοπιστούν από την κατάσταση των... ματιών μας!

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτιστικών συλλόγων στην ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η Π.Ε. Πέλλας



Σήμερα, 7/3, στην αίθουσα συσκέψεων στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία, ενημερωτική συνάντηση με την παρουσία των Πολιτιστικών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση.

Η γυμνάστρια των διασήμων μοιράζεται το κόλπο που την βοήθησε να χάσει 15 κιλά



Η Kit Rich είναι από τις διασημότερες δασκάλες Pilates στο Hollywood και πολλές σταρ την εμπιστεύονται για να μείνουν σε φόρμα. Πριν όμως γίνει αυτή που είναι σήμερα, η Rich ήταν άλλη μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά, ανασφάλειες και άγχος να αδυνατίσει.Η ίδια λέει «δοκίμαζα τα πάντα, ήμουν απελπισμένη να χάσω κιλά. Οπότε έκανα ό,τι όλες οι γυναίκες, όπως αυτές τις τρελές δίαιτες με χυμούς. Έκανα όλα αυτά τα υπερβολικά πράγματα αλλά πάντα γύριζα στο άλλο, υπερβολικό άκρο».Μετά από χρόνια διαιτών yo-yo όμως, η Kit

Παρουσίαση βιβλίου «Μνήμες του Ποντιακού Έπους, 1913-1922» στην Κρύα Βρύση



Το σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», ο σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης», το βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι» και η ΔΗΚΕΠΑΠ παρουσιάζουν το βιβλίο «Μνήμες του Ποντιακού Έπους, 1913 – 1922», του Παντελή Αναστασιάδη (ΠΑΝΤΕΛ – ΑΓΑ), Καπετάνιου του Ποντιακού Αντάρτικου.

«Φάρμακο» η μαύρη σοκολάτα



Οι επιστήμονες εξακρίβωσαν για ακόμη μία φορά ότι η μαύρη σοκολάτα βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας των αρτηριών, ενώ παράλληλα παρεμποδίζει την προσκόλληση των λευκών αιμοσφαιρίων στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, παράγοντες οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία αρτηριοσκλήρυνσης.
Μάλιστα, οι ειδικοί παρατήρησαν ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε ακόμη και όταν αυξήθηκε η περιεκτικότητά της σε φλαβανόλες.

«Σώστε τα παιδιά στη Συρία»: Το σοκαριστικό βίντεο που προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο



«Το ό,τι δεν συμβαίνει στην Βρετανία, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει στον κόσμο».Αυτό είναι το βασικό μήνυμα στην καμπάνια της οργάνωσης «Save The Children UK» που ετοίμασε αυτό το σοκαριστικό βίντεο για την ζωή που ζουν, μάλλον, για την ζωή που δεν ζούν, τα παιδιά στην Συρία.Ένα νεαρό κορίτσι στη Βρετανία ζεί μία ωραία, ειρηνική και άνετη ζωή ώσπου ξεσπά πόλεμος.Δείτε το βίντεο:

Γιάννης Σταυρίδης: “Στόχος μας να επαναφέρουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στο Δήμο Πέλλας”



Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη έδωσε ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ. Γιάννης Σταυρίδης δίνοντας έτσι μία πρώτη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί μέχρι της εκλογές αλλά και πως βλέπει την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πέλλας εφόσον εκλεγεί δήμαρχος. 

«Αιώνιοι», και οι δαπάνες για την…παιδεία

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ είχε συνήγορο το (λεγόμενο) Κράτος και του βγάλαμε τα μάτια. Ακόμα και στον (λεγόμενο) ευαίσθητο χώρο της παιδείας. Κάθε βαθμίδας, κι απ’ τον δάσκαλο μέχρι τον πρύτανη, απ’ το πρωτάκι μέχρι τον «αιώνιο».
ΚΑΙ ήταν απλό το κολπάκι. Δηλώνουμε εικονικά περίσσιους μαθητές, περισσότερα τα τμήματα, κλείνουμε το μάτι μεταξύ μας, κι ας κόψουν το λαιμό τους για να στείλουν περισσότερους δασκάλους και καθηγητές στο σχολείο μας.

Με το ζόρι να φτάσει η κατανάλωση γενόσημων στο 60%



Τα επιχειρήματα περί πολιτικής υπέρ του ελληνικού λαού στον τομέα της υγείας και του φαρμάκου ξεχνιούνται όταν ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλά σε ξένα μέσα ενημέρωσης. Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg, ο κ. Γεωργιάδης ανέλυσε τους πραγματικούς στόχους της πολιτικής που ακολουθεί στο θέμα της μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης και των γενόσημων και της απελευθέρωσης στη λειτουργία των φαρμακείων, πιστός πάντα στις υποδείξεις των δανειστών.
Η Ελλάδα πρέπει να τριπλασιάσει το μερίδιο των συνταγογραφούμενων γενόσημων μέχρι το

Ισόβια σε τρεις εφοριακούς για την «κομπίνα» των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ



Κρίθηκαν ένοχοι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο περισσότεροι από δέκα εφοριακοί - Η προκληθείσα ζημιά για το ελληνικό δημόσιο να εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.Σε βάρος εφοριακών που κατηγορούνταν για τη γνωστή υπόθεση των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, επιβλήθηκε η ποινή των ισοβίων από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης.Μάλιστα, σύμφωνα με νομικούς, είναι η πρώτη φορά που ποινικό δικαστήριο της πόλης επιβάλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης εναντίον κατηγορούμενων εφοριακών σε δίκη που συνδέεται με το συγκεκριμένο σκάνδαλο, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια, με τη

Από την Κριμαία άρχισε η διχοτόμηση της Ουκρανίας



του Γιώργου Δελαστίκ
Η αθόρυβη και διακριτική επέμβαση του ρωσικού στρατού διασφάλισε την αναίμακτη έναρξη της διαδικασίας επιστροφής της χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία, η οποία πρέπει ήδη να θεωρείται οριστική και αμετάκλητη. Ουδέποτε, άλλωστε, η Κριμαία ανήκε στην –ανύπαρκτη έτσι κι αλλιώς ως κράτος- Ουκρανία. Σχεδόν διακόσια χρόνια ήταν τμήμα της Ρωσίας, μέχρι το 1954 που ο Ουκρανός ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης Νικίτα Χρουτσόφ υπήγαγε διοικητικά την Κριμαία στην Ουκρανία με μία

Οι λίστες με τις αποδείξεις που θα πρέπει να συγκεντρώσουν οι φορολογούμενοι



Τάξη στα χαρτάκια των αποδείξεων θα πρέπει να βάλουν οι φορολογούμενοι, πριν κληθούν στην εφορία για τις νέες δηλώσεις. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, αγρότες, αλλά και όσοι έχουν μπλοκάκια, είναι πως το 25% του ετήσιου εισοδήματός τους θα πρέπει να καλύπτεται από αποδείξεις.
Υπενθυμίζεται πως 22% είναι ο συντελεστής του φόρου, που επιβάλλεται στη διαφορά που προκύπτει αν το ποσό τον αποδείξεων είναι μικρότερο, από αυτό που απαιτείται.

Εμφύλιος στη Χαριλάου Τρικούπη για τον «θάνατο» του ΠΑΣΟΚ



Δριμεία επίθεση της Τόνιας Αντωνίου σε Κώστα Σκανδαλίδη και Νίκο Ανδρουλάκη. Διέκοψε τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν κράτησε παρά μόνο μερικά λεπτά, καθώς, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση με την Τόνια Αντωνίου να επιτίθεται σφόδρα στον Κώστα Σκανδαλίδη, αλλά και τον Νίκο Αδρουλάκη. Το αποτέλεσμα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος να διακόψει εμφανώς εκνευρισμένος τη συνεδρίαση.

Κατερίνη: Βρέθηκε βρέφος το οποίο δεν ανήκε στους φερόμενους ως γονείς (ΡΟΜΑ)


Οι συλληφθέντες κατάφεραν να εκδοθεί ληξιαρχική πράξη του βρέφους από το Δήμο Αθηναίων, ενώ η 58χρονη αποπειράθηκε δύο φορές ανεπιτυχώς να δηλώσει το βρέφος στο Δήμο Κατερίνης.


Συνελήφθησαν την 06.03.2014 στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, μία γυναίκα 58 ετών και ένας άνδρας 59 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα θήλυ βρέφος που δεν είναι τέκνο τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης ύστερα από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφορικά με τη διερεύνηση περίπτωσης δήλωσης τέκνου, οι προαναφερόμενοι ΡΟΜΑ προσήλθαν για εξέταση έχοντας μαζί τους μωρό (θήλυ βρέφος) αγνώστου ηλικίας.

Με παρέμβασή του στη βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης ζητά να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά των ΕΠΑΛ του νομού



Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε σήμερα αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα Υπομνήματα του Δήμου Έδεσσας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα εκπαιδευτικά κενά στα τμήματα ειδικότητας Ιατρικών Εργαστηρίων και Νοσηλευτικής του Επαγγελματικού Λυκείου.

Ο φιλέλληνας Γιούνκερ υποψήφιος για τη Κομισιόν.



Ολοκληρώθηκαν στο Δουβλίνο την Παρασκευή 7/3/2014 οι εργασίες του διήμερου εκλογικού συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το ΕΛΚ εξέλεξε ως υποψήφιο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με την υποστήριξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Γιούνκερ έλαβε 382 ψήφους και ποσοστό 60.9%, ενώ ο συνυποψήφιος κ. Μπαρνιέ έλαβε 245 ψήφους και ποσοστό 39,1%.Η Νέα Δημοκρατία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση των

Αμπελειές και Αραβησσός οι επόμενοι σταθμοί των μελών της ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας



Τα μέλη και ο επικεφαλής της αυτόνομης δημοτικής κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας και ο επικεφαλής Γιάννης Σταυρίδης συνεχίζουν τις εξορμήσεις στην  περιφέρεια του Δήμου Πέλλας με σκοπό να ΑΚΟΥΣΟΥΝ  τους δημότες, σε μια ανοιχτή συζήτηση.
Συνεχίζουμε λοιπόν την Κυριακή στις Αμπελειές και την Δευτέρα στην Αραβησσό.
Η δύναμη είναι στους δημότες!

Εγκαίνια έκθεσης αφιέρωμα στη δημιουργικότητα και σύγχρονο ρόλο των γυναικών από την Π.Ε. Πέλλας



Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνει την έκθεση «Παράθυρα», με έργα ζωγραφικής της Μαρίας Κοσσίνη-Ζάχου και ποίησης της Ιωάννας Αμπατζή. Η έκθεση αποτελεί ένα αφιέρωμα στο σύγχρονο ρόλο των γυναικών και στη γυναικεία δημιουργικότητα και διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα παράσυρση άνδρα από τρένο



Ένα άτομο τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από τρένο στην περιοχή της αερογέφυρας της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος του υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Κοροϊδία.Μόνο 72 από τους 2500 της λίστας Λαγκάρντ οδηγούνται στη δικαιοσύνη.



Στον οικονομικό εισαγγελέα στέλνουν οι αρχές 72 φορολογούμενους της λίστας Λαγκάρντ για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ενώ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες και για τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας. Στη συνέχεια οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα σταλούν και στις εφορίες, προκειμένου να ξεκινήσει η είσπραξη των ποσών που έχουν καταλογιστεί. Το ΣΔΟΕ έχει ενισχύσει το σώμα των ελεγκτών που πραγματοποιεί τους ελέγχους της λίστας Λαγκάρντ το οποίο πλέον αποτελείται από 16 ελεγκτές αντί τεσσάρων αρχικά και σύμφωνα με πληροφορίες άλλες 107 υποθέσεις ελέγχου πρόκειται να

Μήνυμα Δημάρχου Σκύδρας για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)



Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης χαιρετίζει την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με το ακόλουθο μήνυμα:
«Φυσικά και δεν θα περιμέναμε την 8η Μαρτίου για να στρέψουμε την προσοχή μας στη γυναίκα. Ούτως ή άλλως η γυναίκα βρίσκεται όλο το χρόνο στο επίκεντρο του καθολικού ενδιαφέροντος και της ζωής μας σ΄όλες τις πτυχές της.

Εγγύηση 1 εκατ. και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Μ. Καρχιμάκη.



Με χρηματική εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης…, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος.Η υπόθεση αγορά αναφορά υπαλλήλου της ΕΥΠ προς τον διοικητή της υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός φέρεται να λάμβανε από υπαλλήλους της ΕΥΠ αντίγραφα των απόρρητων συντασσόμενων κάθε μήνα «αναφορών κατάστασης ασφαλείας – εκτίμησης απειλής», των ημερήσιων δελτίων ενημέρωσης και

Εξ'ολοκλήρου θα μετρούν οι αποδείξεις από σούπερ μάρκετ-βενζινάδικα



Στο σύνολό τους θα υπολογίζονται οι αποδείξεις από σούπερ-μαρκετ και πρατήρια καύσιμων που θα υποβάλουν στις φορολογικές τους δηλώσεις για τη χρήση 2014 οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου το ποσό μείωσης φόρου που προκύπτει με βάση την κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων να διατηρηθεί ακέραιο, ο φορολογούμενος απαιτείται να προσκομίσει αποδείξεις σε ποσοστό 10% του

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 8/3



Τα λάθη μου είναι η ζωή.

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 8 Μαρτίου

Γεγονότα

1904: Εγκαινιάζεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Λαρίσης στην Αθήνα.
1941: Ο Γεώργιος Βλάχος δημοσιεύει στην εφημερίδα Καθημερινή ανοιχτή επιστολή προς τον Αδόλφο Χίτλερ.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τρελή φάρσα -Δείτε τι έκανε ο κάφρος στην κοπέλα του (βίντεο)



Λογικά μετά από αυτό η κοπέλα ή που τον χώρισε, ή που τον σκότωσε (άρα τον χώρισε)!!!

"Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς υποστήριξη - ακούει τις οικείες φωνές»



Ο Μίχαελ Σουμάχερ «αναπνέει αυτόνομα», χωρίς μηχανική υποστήριξη, και «ακούει τις οικείες φωνές», αναφέρει άρθρο που δημοσιεύεται την Παρασκευή στην ιταλική Gazzetta dello Sport.Ο Πίνο Αλιέβι που το υπογράφει δεν αναφέρει τις πηγές του ρεπορτάζ του. Γράφει επίσης ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Ζαν

Tραγωδία σε μπουζουκτσίδικο της Θεσσαλονίκης.Πέθανε πάνω στη ζεμπεκιά.



Ανείπωτη τραγωδία σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Ενας 53χρονος την ώρα που διασκέδαζε με αγαπημένα του πρόσωπα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και δυσφορία και έπειτα από λίγη ώρα «έσβησε», μετατρέποντας το γλέντι σε θρήνο.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος 53χρονος, γράφει το thessalianews, πατέρας δυο παιδιών, διασκέδαζε με την παρέα και στην πίστα και εκείνη την ώρα χόρευε ζεϊμπέκικο. Δεν ολοκλήρωσε τον χορό και αφού κάθισε για λίγο στο τραπέζι, βγήκε από την αίθουσα και

Η Ελληνίδα πιτσιρίκα που τρέλανε σκηνοθέτες στο Χόλυγουντ (φωτο)




Ονομάζεται Έλενα Καμπούρις και έχει ξετρελάνει σκηνοθέτες και παραγωγούς του Χόλιγουντ! Μόλις σε ενάμιση χρόνο έχει συμμετάσχει ήδη σε 3 ταινίες, μια guest star εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά «Gossip girl», μια συμμετοχή σε βιντεοκλίπ του ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και ένα συμβόλαιο με το αμερικανικό κανάλι ΝΒC.
Το 16χρονο κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο έχει Έλληνα πατέρα που γεννήθηκε στην Κάσο, την οποία εγκατέλειψε στη δεκαετία του ’90 για την Αμερική. Εκεί γνώρισε την Γαλλίδα Ίβι,

Προσοχή.Αποσύρονται συσκευασίες δημητριακών που περιείχαν έντομα.



Μια επώνυμη καταγγελία στάθηκε η αφορμή για να πραγματοποιηθεί έλεγχος από τον ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, σε τρόφιμα και δημητριακά ολικής αλέσεως.
Συγκεκριμένα, πρόκειγαι για τα δημητριακά με την εμπορική ονομασία «Nestle Fitness Fruits», με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375g, με αρ. παρ.: L3185081900

Έρχεται βαρυχειμωνιά



Τη λαϊκή ρήση Μάρτης γδάρτης έρχονται να επιβεβαιώσουν οι μετεωρολογικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Τον άστατο καιρό της σημερινής ημέρας θα διαδεχτούν οι βοριάδες και η πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ από τη Δευτέρα το σκηνικό θα είναι καθαρά χειμωνιάτικο, με κρύο παντού και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά άστατος, με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα

Οι τοξικές απειλές μέσα στο σπίτι



Mπορεί το κομπιούτερ σας ή το... χαλί σας να αποτελούν εμπόδια στο να μείνετε έγκυος; Μήπως τα καλλυντικά, τα απορρυπαντικά, τα πλαστικά αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ή τα αγαπημένα σας αλλαντικά αυξάνουν τον κίνδυνο να νοσήσετε από καρκίνο;«Πάρα πολλές χημικές ουσίες ενοχοποιούνται για πολλά νοσήματα», λέει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αθηνά Λινού.

Μπόνο των U2 μπροστά στην Μέρκελ: «Η τρόικα μας... πήδηξε»



Την παράσταση στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) έκλεψε ο γνωστός τραγουδιστής των U2 Μπόνο ο οποίος είναι φίλος του Ιρλανδού πρωθυπουργού Έντα Κένι.Ο Μπόνο εισήλθε στην αίθουσα του συνεδρίου, υπό τους ήχους της μουσικής του και απευθύνθηκε προς τους ηγέτες και τους συνέδρους και κέρδισε ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα.Αναφέρθηκε εκτεταμένα στην κρίση στην Ιρλανδία, αλλά και στον ρόλο της τρόικας λέγοντας:

Ποιες αναρτήσεις θα απαγορεύσει το Facebook;



Αυστηρότερους κανόνες στις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με όπλα ανακοίνωσε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook.Στο πλαίσιο αυτό, το Facebook θα αφαιρεί αναρτήσεις από χρήστες που «επιδεικνύουν την πρόθεση» να παραβιάσουν τον νόμο.Η πρόσβαση σε αναρτήσεις που σχετίζονται με πώληση όπλων θα απαγορεύεται σε χρήστες κάτω των 18 ετών αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BBC.Σημειώνεται ότι αρκετοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου, το χρησιμοποιούν προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα.Το Facebook αναφέρει

Σε "καραντίνα" για λύσσα επτά άτομα.Κρούσματα σε νέες περιοχές.



Σε προληπτική θεραπεία με αντιλυσσικό ορό για την αντιμετώπιση της λύσσας υπεβλήθησαν επτά άτομα από την Ελασσόνα, καθώς είχαν εμπλοκή με το περιστατικό του πρώτου κρούσματος λύσσας που εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή σε σκυλί κτηνοτρόφου.Εξάλλου, θανατώθηκαν και αποτεφρώθηκαν σε κλίβανο δεκαπέντε πρόβατα, τα οποία είχε δαγκώσει το σκυλί - φύλακάς τους που νόσησε, ενώ υπέστησαν ευθανασία και δυο ακόμη σκυλιά της περιοχής που δέχθηκαν επίθεση από τον ίδιο σκύλο. Όλα τα παραπάνω, καθώς η περιοχή της Ελασσόνας βρίσκεται σε «καραντίνα» στο πλαίσιο των ενεργειών που

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Μάρτιος 2014





Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού εκπαιδευτικής καινοτομίας, έρευνας και ρομποτικής υπό την αιγίδα της Περιφ. Κ.Μακεδονίας



Ο μεγάλος τελικός του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Έρευνας και Ρομποτικής θα διεξαχθεί στις 8 και  9 Μαρτίου 2014 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS (6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης)  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -  Αντιπεριφέρειας Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας, του Υπουργείου  Μακεδονίας - Θράκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ποτίστε τα φυτά σας με καφέ!



Tην επόμενη φορά που θα πιείτε καφεδάκι στο σπίτι, αφήστε λίγο και για τα φυτά σας! Ο καφές περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένου του καλίου, του ασβεστίου, του αζώτου, φωσφόρου και άλλων ορυκτών,  που κάποια από τα φυτά σας, ειδικά αυτά του εσωτερικού χώρου θα αγαπήσουν.
Έλεγχος της συμβατότητας του καφέ για τα φυτά σας
Έρευνα για να δούμε αν το φυτό αγαπά το οξύ. Αναζητήστε το είδος της εγκατάστασης που

13 νεκροί στήν προσπάθεια τους να ζεσταθούν.Κανένα κανάλι δεν θα στό πεί



Δύο με τρία διαμερίσματα την ημέρα καίγονταν τον χειμώνα που πριν από λίγες ημέρες τελείωσε, τουλάχιστον ημερολογιακά, αφού οι καιρικές συνθήκες δείχνουν ότι έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές κρύες ημέρες.

Η πλειοψηφία των πυρκαγιών είχαν ως αιτία τον τρόπο με τον οποίο οι ένοικοι προσπαθούσαν να ζεσταθούν.

12 λόγοι για να αρχίσετε άμεσα να τρώτε ρόδι



Μπορεί να είναι δύσκολο στο καθάρισμα και οι περισσότεροι να νομίζουμε ότι η μοναδική του χρήση είναι για να το σπάμε την Πρωτοχρονιά για γούρι, αλλά το ρόδι προσφέρει πολλά παραπάνω. Είτε το αγοράσετε έτοιμο καθαρισμένο από το σούπερ μάρκετ, είτε αφιερώσετε οι ίδιοι χρόνο από τη ζωή σας και το καθαρίσετε (ομολογουμένως είναι μπελαλίδικη δουλειά) τα οφέλη από την κατανάλωσή του είναι πολλά και διόλου αμελητέα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα συναντήσετε στο δρόμο σας ένα ρόδι, μην το προσπεράσετε βαριεστημένα αλλά

Ο Δένδιας απορρίπτει προεκλογική δέσμευση Σαμαρά για αναδρομικό έλεγχο πόθεν έσχες πολιτικών.



Δεν έκανε δεκτή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας την τροπολογία των βουλευτών Χρήστου Γκόκα από το ΠΑΣΟΚ και Γιάννη Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ σχετικά με τον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των πολιτικών από το 1974 και μετά.
Η τροπολογία των βουλευτών προέβλεπε παράταση της προθεσμίας περατώσεως του αναδρομικού ελέγχου του πόθεν έσχες μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, κατάργηση του ελέγχου πόθεν έσχες για 2 χρόνια πριν από την ανάληψη της κρίσιμης θέσης ευθύνης και μείωση των