Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Εξαλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ με την Ραχήλ Μακρή - Πώς δικαιολόγησε την γκάφα της για τα 100 δις



Σαν κεραυνός έπεσε στην Κουμουνδούρου η είδηση της δήλωσης της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με την οποία υποστήριζε ότι αν η ΕΕ κόψει την ρευστότητα θα «κόψουμε» 100 δις ευρώ.
Αμέσως επικοινώνησαν μαζί της ζητώντας εξηγήσεις για την δήλωση αυτή και απαιτώντας να αποσαφήνισε τι ακριβώς εννοούσε.

Η ίδια, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αναφερόταν σε υφιστάμενους μηχανισμούς ρευστότητας οι οποίοι υπάρχουν στην ΕΕ και οι οποίοι δίνουν δυνατότητα σε χώρες-μέλη την δυνατότητα - αν αντιμετωπίσουν κρίση ρευστότητας - να έχουν τα εργαλεία να την ξεπεράσουν, όπως ο ELA. Μάλιστα φέρεται να κατηγόρησε τους επικριτές της ότι δεν έχουν γνώση των υφιστάμενων συνθηκών και μηχανισμών που μπορούν να δώσουν λύσεις μέσω των τραπεζών.
Το χαιρέκακο σχόλιο Καμμένου: Ας απολογείται ο Τσίπρας πια για την Ραχήλ
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σχολίασε ειρωνικά τα όσα είπε η προερχόμενη από το κόμμα του Ραχήλ Μακρή. «Για τη Ραχήλ Μακρή απολογούμαι 2,5 χρόνια, δεν μπορώ άλλο. Ας απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, πια» σχολίασε. Ενώ λίγο αργότερα, στο STAR απάντησε: «Αυτά είναι αστεία πράγματα και κάνουν πολύ κακό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούνε πριν την πάρουν την κυρία Μακρή, με αυτές τις υπερβολές τις οποίες έλεγε και στο παρελθόν».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου