Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας



Nα παρατείνει την προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως και την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου αποφάσισε το υπουργείο οικονομικών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με δεδομένες τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και ενόψει της συνεχιζόμενης μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, η εμπρόθεσμη πληρωμή τους θα μπορεί να γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015».


Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 100.000 πινακίδες αυτοκινήτων κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες τους, για την αποφυγή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ΙΧ του 2015.

Μέχρι χθες, ο αριθμός πλησίασε τα περσινά επίπεδα, οπότε και είχαν καταθέσει πινακίδες 135.000 ιδιοκτήτες. Όσοι θελήσουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους το 2015 θα πρέπει να πληρώσουν το σύνολο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

Αν και η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εξέταζε την επέκταση του μέτρου «πινακίδες με το μήνα» που ίσχυσε φέτος και οι οδηγοί πλήρωναν μόνο για τους εναπομείναντες μήνες του χρόνου από το αίτημα επιστροφής πινακίδων, η σχετική τροπολογία δεν κατατέθηκε ποτέ στη Βουλή. 



moneypro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου