Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση Κουτζαμάνη για το κρέμασμα του 9χρονου από τη μπασκέτα



Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσε το περιστατικό σχολικής βίας στο δημοτικό σχολέιο της Λέσβου, όπου μαθητές κρέμασαν έναν 9χρονο συμμαθητή τους από μια μπασκέτα, με αποτέλεσμα ο μικρός, μετά από λίγη ώρα, να πέσει και να υποστεί κατάγματα στα χέρια.
Η κυρία Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου τη διενέργεια άμεσης προκαταρκτικής έρευνας αναφορικά με το επεισόδιο.

Τα παιδιά είχαν πάρει εντολή από τον γυμναστή να σηκώσουν τον συμμαθητή τους προκειμένου να κατεβάσει μία μπάλα που είχε σφηνωθεί στην μπασκέτα, σύμφωνα με τη μητέρα του 9χρονου, Μαρία Χιωτέλλη, η οποία έχει ακόμα τρία παιδιά.
Όμως ο δάσκαλος έφυγε και τα άλλα παιδιά, τα οποία ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, άφησαν κρεμασμένο τον 9χρόνο στην μπασκέτα στο προαυλίου του σχολείου, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στα χέρια του.
Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.
Η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε άμεσα τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και ζήτησε να διερευνηθεί πλήρως εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις.
Σημειώνεται ότι η μητέρα του 9χρονου έχει δηλώσει ότι θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου