Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αρχίζουν οι ανακρίσεις για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο»



Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, θα ξεκινήσει τις ανακρίσεις για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο». Οι πρώτοι που θα περάσουν από την πόρτα του γραφείου του θα είναι οι μάρτυρες και ύστερα θα ακολουθήσουν οι 16 στους οποίος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη...
Οι εθνικές εκλογές είχαν συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον των Ελλήνων, ωστόσο ο κ.
Ανδρεάδης ο οποίος έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση με την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει την διαδικασία της ανάκρισης, βασισμένος στο πόρισμα του αθλητικού εισαγγελέα, κ. Αριστείδη Κορέα.
Προτεραιότητα έχουν οι μάρτυρες όπου από τη συγκεκριμένη κιόλας εβδομάδα αναμένεται να περάσουν από το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη και να καταθέσουν. Αφού λοιπόν ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο ανακριτής θα καλέσει σε όσους έχουν ασκηθεί ποινική δίωξη.
Το τελευταίο βήμα είναι να γνωστοποιηθεί πόσοι από τους εμπλεκόμενους θα οδηγηθούν σε δίκη και ποια ποινή θα τους επιβληθεί μέχρι τότε, δηλαδή αν θα προφυλακιστούν, ή αν θα κερδίσουν την ελευθερία τους με περιοριστικούς όρους. Αυτό βέβαια θα γίνει γνωστό, από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποιο στίγμα για τα πρόσωπα και για το ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου