Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Δημοτική Παράταξη «ΠΕΛΛΑ -ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Πέλλας «ΠΕΛΛΑ -ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών.
Την πίτα έκοψε σε οκτώ κομμάτια (ένα του Χριστού, ένα της παράταξης, ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Πέλλας και ένα για τους Δημότες) ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού, Στάθης Καστερίδης.

Από την κοπή της πίτας «τυχερή» αναδείχθηκε η παράταξη και το αντίστοιχο δώρο του τυχερού κομματιού παρέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωκράτης Καζαντζίδης, ενώ για όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια και βρέθηκαν δυο (2) ακόμα τυχεροί, οι Νίκος Δημητριάδης και Αναστάσιος Λαμπρούδης, οι οποίοι και παρέλαβαν τα δώρα τους.


Στην εκδήλωση, ο επικεφαλής τους συνδυασμού, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία προσωπική, οικογενειακή και προκοπή για τον τόπο μας και την πατρίδα, αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα πορεία της παράταξης, καθώς και στους στόχους τους οποίους και έθεσε για την Δημοτική περίοδο. Ο κ. Καστερίδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η παράταξή μας η οποία, σε συνεργασία με τους πολίτες έθεσε τις βάσεις για μια δημιουργική πορεία στο Δήμο Πέλλας, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα συνεχίσει τον αγώνα της αποφασισμένη και ενωμένη για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών και του τόπου μας».
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, οι Δημοτικοί - Τοπικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ- ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», φίλοι και συνεργάτες.


3 σχόλια:

  1. Λαοθάλασσα...δεν λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου εχουν το κουραγιο κ κοβουν κ πιτες.

    .Αξιοι!Ηρωες!Αν βεβαια παρατηρησει κανεις τα προσωπα των παρεβρισκομενων εχει την εντυπωση οτι σε μνημοσυνο βρισκεται και οχι σε κοπη πιτας.Τυχαιο?Δε νομιζω,,,,,,,,ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φλουρί ποιος το έτυχε ο Παπανικολάου; Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή