Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σίγουρος για την είσοδο των ΑΝ.ΕΛ στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.



Τη βεβαιότητα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εκπροσωπηθούν στην επόμενη Βουλή, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (7/1) στη Χρυσούπολη Καβάλας, ολοκληρώνοντας έτσι τη διήμερη περιοδεία του σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών των ΑΝΕΛ στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, εξαπολύοντας παράλληλα δριμύτατη κριτική κατά της
κυβέρνησης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεγάλα - όπως είπε - ποσοστά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το νέο κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαιρέτισε, επίσης, τη μη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και εξήρε τη συμβολή των βουλευτών του κόμματός του λέγοντας πως «νιώθει περήφανος για τη στάση που κράτησαν και στις τρεις ψηφοφορίες».
Λίγο νωρίτερα, από την Ξάνθη όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του, εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρωθυπουργό αλλά και το «Ποτάμι», το οποίο χαρακτήρισε μνημονιακό κόμμα. Σχολιάζοντας, δε, την πρόσφατη περιοδεία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον κατηγόρησε ότι «προσπέρασε την Ορεστιάδα γιατί είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που περίμεναν να διαμαρτυρηθούν».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ είναι ανοιχτοί σε μια συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ με την προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δεχθεί «τις κόκκινες γραμμές που θα τους θέσουν σε μια σειρά από εθνικά θέματα οι οποίες αν δεν τηρηθούν θα ρίξουν την κυβέρνηση».
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ακόμα ότι ο στόχος δεν είναι απλά μια δικομματική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, αλλά - όπως επισήμανε – «μια πολυσυλλεκτική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα είναι πιο διεκδικητική και πιο ισχυρή για να διαπραγματευτεί», προβλέποντας ότι η ΝΔ θα χάσει σίγουρα τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου