Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Όλα για τα γένια! Άφησε το μούσι που σου ταιριάζει



Έχεις κάθε λόγο να το θες ή να αισθάνεσαι ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου. Βλέπεις όλες οι γυναίκες σε θέλουν μπρουτάλ, αρρενωπό και με γένια. Τι να κάνεις, λοιπόν, κι εσύ; Όχι μόνο πρέπει να αφήσεις μούσι αλλά χρειάζεται να ξέρεις τι σου ταιριάζει. Μην ανησυχείς. Εμείς, είμαστε εδώ για σένα!


Το θετικό στοιχείο είναι ότι ο κάθε άνδρας μπορεί να κρύψει ατέλειες και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του με γένια. Η επιλογή του κατάλληλου σχεδίου και μήκους γενειάδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το μέγεθος των χαρακτηριστικών (στόμα, μύτη) και ο τύπος του σαγονιού είναι μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν στον τρόπο με τον οποίο θα ήταν καλύτερο να αφήσεις τα γένια σου. Επιπλέον, ρόλο παίζει και το πόσο μεγάλο είναι το πρόσωπό σου. Ο τύπος, όμως, του προσώπου είναι το καλύτερο κριτήριο για να επιλέξεις σωστά!

Για στρογγυλό πρόσωπο: Άφησε μακρύτερο το τέλος της γενειάδας προς το πηγούνι, έτσι ώστε να φαίνεται το πρόσωπο μακρύτερο και λιγότερο στρογγυλό. Απέφευγε τις πυκνές φαβορίτες και διατήρησε τα πλάγια μέρη της γενειάδας κοντά. Προτίμησε να αφήσεις μικρό μουσάκι κάτω από το πηγούνι.

Για μακρύ πρόσωπο: Εδώ θα πρέπει να αφήσεις περισσότερο πυκνά γένια στο πλάι και λιγότερο στο πηγούνι. Με τον τρόπο αυτό το πρόσωπό σου θα φαίνεται πιο «γεμάτο». Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις απότομες αλλαγές στο μήκος της γενειάδας.

 Για  τετράγωνο πρόσωπο: Ισχύει περίπου ότι και για τα άτομα με στρογγυλό πρόσωπο. Προσπάθησε να δώσεις μήκος στο πρόσωπό, διαμορφώνοντας τα γένια σου κατάλληλα. Και σε αυτήν την περίπτωση θα ταίριαζε το μικρό μούσι στο πηγούνι.



koolnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου