Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα.



Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το Επικρατείας και του νομού Κιλκίς, λόγω διαφωνιών για την υποψηφιότητα Παραστατίδη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄περιφέρεια Αθηνών και στην περιφέρεια Άρτας.

Δείτε το ψηφοδέλτιο της Πέλλας:


ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ

ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΖΗΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΣΜΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

7 σχόλια:

  1. Τι έλεγαν οι μεν
    Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014
    Απεγνωσμένα προσπαθούν οι μικρές και μεγάλες μονταζιέρες είτε να «γυαλίσουν» το προφίλ πολιτικών προσώπων, όπως της Θ. Τζάκρη ή/και να προεξοφλήσουν συμμαχίες και συνεργασίες.
    Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Γιαννιτσών

    Περισσότερο ακόμη ενδιαφέρον έχει τι έλεγε η υποψήφια.


    “Μέσα απ’ αυτήν τη διαφαινόμενη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ξεπήδησε μια νέα λαϊκιστική πολιτική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας πολιτικός σχηματισμός που διατείνεται ότι είναι Ευρωπαϊκός, αλλά τα δυο τελευταία χρόνια δεν ψήφισε καμία Ευρωπαϊκή οδηγία, ούτε καν αυτές που αφορούσαν την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας πολιτικός σχηματισμός που με την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ανά χείρας συνομιλούσε με ακροαριστερές πολιτικές οργανώσεις. Ένας πολιτικός σχηματισμός που επικαλείται τις πραγματικές δυσχέρειες της πατρίδας μας και επενδύει στο φόβο, μετατρέποντάς τον σε ελπίδα για μικροπολιτικούς λόγους. Ένας πολιτικός σχηματισμός που υποστηρίζει πως το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι συστημικό-οικονομικό, αλλά πολιτικό. Δηλαδή, πως με το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό θα γυρίσουμε στην προ κρίσης κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά. Ωστόσο, όλοι μας γνωρίζουμε πως αυτό δεν είναι παρά μια μεγάλη πολιτική απάτη.”

    Προφανώς εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «λαϊκιστική πολιτική δύναμη» και «μια μεγάλη πολιτική απάτη» καθώς η συγκεκριμένη άποψη φιλοξενείται μέχρι και σήμερα στην στήλη άρθρα στο site της, www.tzakri.gr
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο πρωθυπουργός άλλα έλεγε το 2012 (Ζάππεια , 18 σημεία κλπ ) και άλλα έκανε!!!!!
      Με την Τζάκρη ασχολείσαι ; Ούτε πρωθυπουργός θα γίνει ούτε υπουργός. Προφανώς όμως σε ενοχλούν οι ψήφοι που κουβαλάει και εδραιώνουν την νίκη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ή κάνω λάθος πονηρούλη!!!

      Διαγραφή
    2. Η συμπεριφορά της κ. Τζάκρη υπόκειται στην κρίση του κάθε σοβαρού και νοήμονα πολίτη. Η συμπεριφορά της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το σκεπτικό της (αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε αυτοδυναμία γι αυτό επιλέγουμε πρόσωπα με αναγνωρισιμότητα) υπόκειται στην κρίση της ιστορικής συνέχειας. Η τοπική οργάνωση έγκαιρα και επανειλημμένα έχει αντιδράσει με όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή της και ασφαλώς θα αντιδράσει και τώρα. Δημόσια. Ωστόσο στη διάρκεια μιας μάχης ασχολείσαι με τις κινήσεις του εχθρού όχι με το ποιός είναι ο διπλανός σου. Αυτη τη στιγμή που μιλάμε οι ολετήρες της χώρας δημιούργησαν συνθήκες ασφυκτικές όσον αφορά στον διαθέσιμο προεκλογικό χρόνο, ακριβώς για να μη γίνει ουσιαστική συζήτηση. Δε θα μπούμε στο παιχνίδι τους συζητώντας για την έτσι κι αλλιώς πανελληνίως γνωστή συμπεριφορά της κ. Τζάκρη η οποία ήδη κινητοποίησε τον μηχανισμό της. Θα υποστηρίξουμε τους αξιολογότατους συνυποψηφίους της (Σμία και Ζήνα) για να σταθούμε απέναντι με πράξεις και όχι με λόγια...

      Διαγραφή
  2. Σμιας Χρήστος και Ζήνα Κατερίνα δαγκωτό. Τα ξένα σώματα να αποβληθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναπεριμένουμε απάντηση από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ ή θα γίνει γαργάρα? Από δω μέσα κάποιοι διερύγνιαν τα ιμάτιά τους ότι η Τζάκρη δεν θα μπει στα ψηφοδέλτιά τους. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως η Θεοδωρουλα αρχισε να περνει σβαρνα τα σπιτια και να ταζει λαγους με πετραχηλια...εμετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τοπική οργάνωση Γιαννιτσών ασφαλώς και θα πάρει θέση και δημόσια και εσωκομματική. Το έχει κάνει πολλές φορές μέχρι σήμερα προσπαθώντας να αποτρέψει αυτή την επιλογή. Δε θα σταθεί όμως σ' αυτό. Η βαθιά κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας δεν περιμένει. Οι καταστροφείς της χώρας μας πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ. Ο κόσμος που πεινάει και κρυώνει δεν έχει περιθώρια αναμονής. Η κ. Τζάκρη κάνει το δικό της παιχνίδι αλλά οι συνεπείς αγωνιστές της αριστεράς μπορούν να διακρίνουν το σημαντικό από το ασήμαντο. Το σημαντικό είναι ο λαός και τα προβλήματά του που απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα. Το σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια όλων μας που απαιτεί μια συζήτηση ισότιμων εταίρων και όχι συμπεριφορές υποτέλειας και καθεστώς αποικιοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή