Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πίτας από το Σύλλογο Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών



Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Εδεσσαϊκού Θεάτρου έγινε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου  η κοπή της πίτας του Συλλόγου στην αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών
            Χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ρόλο του Εδεσσαϊκού θεάτρου για την πολιτιστική πρόοδο της Έδεσσας και του Νομού Πέλλας μέσα από τις παραστάσεις και τις δραστηριότητες του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και την δημιουργία θεατρικής παιδείας.

            Η πρόεδρος του συλλόγου Αργυρώ Δημάκα, παρουσίασε τον απολογισμό του πλούσιου έργου του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για το 2014 και ανέπτυξε το πλάνο με τις προγραμματισμένες δράσεις και τους στόχους του Ε.Θ. για το 2015.
            Τονίστηκε η πρεμιέρα του Ε.Θ την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου με το Μουσικό Ρεμπετόδαμα «Η Προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται» της Σοφίας Πετρίδου που θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης για 6 παραστάσεις στην αίθουσα της Νομαρχίας.
            Παρουσιάστηκε ένα απόσπασα από το συγκεκριμένο έργο με απολαυστικά τραγούδια μαζί με την ζωντανή ορχήστρα επι σκηνής.
            Παρουσιάστηκαν αποσπάσματα και από τις δύο ακόμα παραγωγές που ετοιμάζει το Ε.Θ. για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο με τα έργα «Ο Παπουτσωμένος Γάτος» και η «Δε γυνή να φοβείται τον άντρα» όπως και Το Εφηβικό εργαστήρι παρουσίασε ένα θεατρικό αυτοσχεδιασμό.
            Παράλληλα προβλήθηκε παρουσίαση των δράσεων του 2014 μέσα από φωτογραφίες – αφίσες και στιγμές των έργων του Ε.Θ. την οποία επιμελήθηκε το μέλος του Ε.Θ. κα Μαίρη Πέτκου.
            Το μουσική επένδυση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο  Μάκης Ίνδος, ο Θοδωρής Παπαϊώανου και ο Πέτρος Ζλατάνης  οι οποίοι με θεατρική διάθεση πρόσφεραν τις μελωδίες τους στους Φίλους και τα μέλη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.

       
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός οι Δημοτικοι Σύμβουλοι κ.Αναστάσιος Δίου, κα Έφη Ταμβίσκου, κ. Αντώνης Ρυσάφης και κ. Δημήτρης Γιώγας, ιδρυτικά μέλη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, τα μέλη της Τεχνικής Ομάδας, μέλη των Εφηβικών και παιδικών τμημάτων,  παλαιοί και νέοι ερασιτέχνες ηθοποιοί καθώς και φίλοι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου