Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το μακελειό στο Ωραιόκαστρο (ΦΩΤΟ)



Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 
Οι οικονομικές διαφορές φαίνεται πως ήταν το κίνητρο που ώθησε το δράστη να σκοτώσει με μαχαίρι την αδερφή του, τον άνδρα της αλλά και το μόλις 12 ετών παιδί τους.
Αν και ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της αδερφής του έχοντας στην κατοχή του ένα πυροβόλο, άγνωστο για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια με το μαχαίρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε πρώτα τον σύζυγο της αδελφής του, μετά την ίδια και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους που είχε "παγώσει" από τον τρόμο!
Όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν όλοι νεκροί, προσπάθησε με το ίδιο μαχαίρι να βάλει τέλος στη ζωή του, συνειδητοποιώντας ίσως το κακό που είχε σκορπίσει.
Όμως, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της μεζονέτας.
Εκεί τον βρήκαν τραυματισμένο οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας, όταν ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους.
Ο δράστης και επίδοξος αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προς το παρόν, δεν έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.





parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου