Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για Debate Σαμαρά - Τσίπρα


Κόντα στο νόμο της πολιτικής, που θέλει το κόμμα που έρχεται 2ο στις δημοσκοπήσεις να ζητά και να πιέζει για τη διεξαγωγή debate πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς παρά το προβάδισμα που έχει, προσανατολίζεται να ζητήσει ευθεία πολιτική αντιπαράθεση με τους αντιπάλους του.
Μονομαχία για δύο και για πολλούς
Στις προθέσεις της Κουμουνδούρου, ειδικότερα, είναι να ζητήσει ένα debate μεταξύ των δύο βασικών πολιτικών μονομάχων, του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν βρίσκει λόγο να αρνηθεί και τη διεξαγωγή ενός δεύτερου μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.

«Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, εν αντιθέσει με τον κ. Σαμαρά», υποστηρίζουν συγκεκριμένα υψηλόβαθμα στελέχη της Κουμουνδούρου, αντιθέτως είναι στον πολιτικό τους σχεδιασμό η αντιπαράθεση βάσει προγραμμάτων, ή όπως σχετικά έγραψε το theTOC.gr. σήμερα, «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης (του ΣΥΡΙΖΑ) VS e-mail κυβέρνησης (με τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές)».
Επίσης η Κουμουνδούρου αποφασίζει την άρση του embargo  που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κηρύξει στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη για την παρουσία του στα τηλεοπτικά πάνελ δίπλα στους εκπροσώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου