Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα της ΑΝΑΣΑ Πέλλας στη συγκέντρωση της πλατείας ΕΠΟΝ την Κυριακή 15/2



Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά
στο ραντεβού «αξιοπρέπειας» στα Γιαννιτσά

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια έντονη κινητοποίηση του ελληνικού λαού, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας, με σκοπό να κάνει σαφή σε όλο τον κόσμο τη θέση του πως τα χρόνια του φόβου, των απειλών και της υποτέλειας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Με στόχο να δώσει ένα μήνυμα αντίστασης και ελπίδας σε όλους τους λαούς του κόσμου και το έναυσμα ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ελευθερία, τη δημοκρατία και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Στα πλαίσια αυτών των κινητοποιήσεων διοργανώνεται και στα Γιαννιτσά, στις 18:00 στην πλατεία ΕΠΟΝ, συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ της υποστήριξης των ελληνικών θέσεων όπως εκφράζονται στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. από την ελληνική κυβέρνηση. Η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας» καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την κινητοποίηση.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να παίζουν με τις τύχες των λαών και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Μετά τιμής
Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση
«ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας»

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ... ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνεται πως απλά γράφεις μόνο για για να πεις την κακία σου για την ΑΝΑΣΑ....Ξέρεις η εμμονή είναι ασθένεια...Η ΑΝΑΣΑ φυσικά και δεν είναι μουγγή μέσα στα δημοτικά συμβούλια...αλλά που να το ξέρεις???Μήπως πήγες ποτέ να ακούσεις τι γίνεται έκει μέσα ή μήπως έκατσες να τα δεις στην τηλεόραση ή στο internet??? Απλά είδες ΑΝΑΣΑ και είπες ας πάω να γράψω κάτι για να τους κράξω...Έχει περάσει ένας χρόνος από τις Δημοτικές εκλογές....ακόμη δεν το έχεις ξεπεράσει????Πολλοί θα θέλατε να είναι η ΑΝΑΣΑ μουγγή, αλλά δυστυχώς δεν θα σας γίνει η χάρη αυτή....και επειδή είσαι ο ίδιος που σχολιάζει και πιο κάτω, θα ήθελα να σου πω...μπες στον κόπο να διαβάσεις την ιδρυτική διακύρηξη της ΑΝΑΣΑ και έλα μετά να πεις για φασισμό φιλαράκι μου...Όσο για το 49% (την δεύτερη Κυριακή πήρε αυτό το ποσοστό μην ξεχνιέσαι, ε!) να πας να το θυμήσεις στον κ. Παπανικολάου γιατί μου φαίνεται ότι έχει ξεχάσει ότι ψηφίστηκε από τους δημότες για να διεκδικεί το καλύτερο για αυτόν τον τόπο....Αυτα! και την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις κοίτα να χρησιμοποιήσεις και κανένα επιχείρημα και όχι μόνο φρασεολογία του τύπου: "ΜΠΟΧΑΣ", "ο θεός να την κάνει ΑΝΑΣΑ"...Εκτιθεσαι και εσύ και εκθέτεις και τους φίλους σου...Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολύ θίχτηκες για το κάλεσμα???Αλήθεια ξέρεις τι θα πει ΚΑΛΕΣΜΑ για συμμετοχή σεμια συγκέντρωση??? ή μήπως νομίζεις ότι είναι όπως στις ονομαστικές γιορτές που αυτός που καλάει είναι και ο οικοδεσπότης??? Είπε η ΑΝΑΣΑ ότι είναι ο διοργανωτής??? Η ΑΝΑΣΑ ούτε καπελώνεται, ούτε καπελώνει...αυτά είναι συνήθειες άλλων...

      Διαγραφή
    2. Τι τρελό παραλήρημμα είναι αυτό;Η Ανάσα-Μπόχα με άφθαρτους άφαντους στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης πήρε αυτό που της άξιζε 4% και αυτό τα λέει όλα.Αυτό αν δεν είναι επιχείρημα ποιό είναι;κάνεις ότι δν τ καταλαβαίνεις κ αυτό είναι φασισμός. ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ είναι ΑΠΛΟ. Σ'όποιον αρέσουμε που λέει κ τ τραγούδι.Εσείς σε κανέναν (4%=οι ψήφοι τ συνδυασμού)

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝ.Α.Σ.Α. ειναι κίνημα πολιτών φίλε. Εξ αρχής και εν συνεχεία..
    Ανόητοι είναι όλοι αυτοί που την γλύφουν τώρα στα ύστερα του κόσμου...
    Αν δεν συμμετέχει η ΑΝ.Α.Σ.Α σε τέτοιου είδους δράσεις ποιός θα συμμετέχει? η Δημοτική Ενότητα του Παπανικολάου? πόσο γελοίο το σχόλιό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Δημοτική Ενότητα του Παπανικολάου εξέφρασε στις εκλογές το 49% των πολιτών και όχι το 3,5-4% της Ανάσας(ο Θεός να την κάνει). Πόσο φασίστας μπορεί να είσαι. Όχι Ανάσας, Μπόχας είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή