Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Επικράτηση Ακαδημίας Γιαννιτσών επί της Αναγέννησης με 2-0



Το τοπικό ντέρμπυ των Γιαννιτσών βρήκε για άλλη μια φορά την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών να νικά την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ στην κατηγορία των μεγάλων (ΠΑΙΔΩΝ), στο γήπεδο του Πλατανότοπου σε έναν ομολογούμενος βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να «παίξουν μπάλα» όσο αυτό ήταν εφικτό σε ένα τέτοιο γήπεδο, με την Ακαδημία να ελέγχει σε ολόκληρο το διάστημα το παιχνίδι έχοντας πολλές ευκαιρίες.


Τα γκολ σημειωθήκανε ένα ανά ημίχρονο. Το πρώτο μετά από καθαρή ανατροπή του Φώτη Τσιλογλανίδη μέσα στη περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε με επιτυχία ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Το δεύτερο μετά από υπέροχη αντεπίθεση που ξεκηνησε από τον τ/φ Τσιφτσή και συνεργασία των δυο επιθετικών, ο Κυριακός Κατσαμακτσής βρήκε τον Φώτη Τσιλογλανίδη και αυτός ευστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 2 - 0.
Στον αντίποδα η Αναγέννηση δημιούργησε μια ευκαιρία περί το τέλος του αγώνα με τον Ζιούδα.

Απόδοση παικτών της ΑΑΓ.
Τσιφτσής:
Δεν πιέστηκε, ενώ έβγαζε γρήγορα την ομάδα στην αντεπίθεση.

Πλιόγκας:
Σταθερός, σίγουρος, λύρα εκατό !

Τζιότζιος:
Με πολύ καλές τοποθετήσεις και έξυπνο παιχνίδι σταματά εν τη γένεση του κάθε κίνδυνο! …και ξέρει γιατί το κάνει! (θέλει να βελτιώσει τα πρώτα 5 βήματα)

Πάνος:
Ευέλικτος, ομαδικός και με επιθετικές αρετές, με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ίτσκος:
Ο δαντελένιος τεχνίτης της ομάδας έδειξε πως μπορεί να σταθεί, όχι μόνο ως επιθετικός, αλλά και ως αριστερό μπακ! (πρέπει να βάλει κιλά διαφορετικά δεν θα μπορέσει να σταθεί)

Ιωσηφίδης:
Καθαρόαιμο αμυντικό χαφ! Βγάζει πολύ δύναμη, δεν προωθείτε άσκοπα και είναι ακόμα στο 60%, εδώ έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!

Μιχαηλίδης:
Ο Εγκέφαλος της ομάδας! Παθιάζετε, πέφτει, πονάει, σηκώνετε και τρέχει μπρος, πίσω και τανάπαλι!

Ρέκος:
Ο παίκτης με την όσφρηση του γκολ που βγαίνει από πίσω! Μαχητής, θέλει λίγο να καλυτερέψει τα αντανακλαστικά του.

Γρηγοριάδης:
Έχει καλά στοιχεία, παίζει με μυαλό ενώ δεν πρέπει να φοβάται στο ένας ενάντιων ενός να γίνει πιο θρασύς , αφού το έχει!

Τσιλογλανίδης:
Τον βοηθάει απίστευτα το σωματότυπο και η ταχύτητα του. Προς το παρόν παίζει ακόμα με το ένστικτο, επείγοντος να προστεθεί και η ποδοσφαιρική σκέψη εδώ. Κέρδισε το πέναλτι και πέτυχε το δεύτερο γκολ, πολύ καλό πρόσημο!

Κατσαμακτσής:
Το Τανκ της ομάδας. Παίζει με μυαλό (σπάνιο φαινόμενο για επιθετικό) Παίζει με πάθος, παίζει αλτρουιστικά, έχει αίσθηση της μπάλας και του χώρου, χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του. Θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο την εκρηκτικότητα για να φεύγει στα πρώτα μέτρα, αφού δεν είναι και ο Μπόλτ.

Ροΐδης:
Μπορεί περισσότερα από ότι έδειξε χθες, όπου ο χρόνος συμμετοχής του ήταν λίγος. Πάντως, αν βελτιώσει την εκκίνηση του και γίνει λίγο πιο ανάλαφρος, θα βοηθήσει γιατί έχει την αίσθηση του γκολ και ξέρει μπάλα.





1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΤΟ 1999 ΕΝΩ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 1999 ΕΩΣ 2002 (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 1999,3-4 ΤΟΥ 2000,3-4 ΤΟΥ 2001,3-4 ΤΟΥ 2002) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή