Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 20χρονο Βαγγέλη.Τον κατέγραψε κάμερα.



Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου Βαγγέλη από την ημέρα της εξαφάνισης του έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
Κάμερα ασφαλείας έξω από τη σχολή όπου φοιτά ο αγνοούμενος Βαγγέλης Γιακουμάκης κατέγραψε τον 20χρονο φοιτητή να περπατά την ημέρα της εξαφάνισης του γύρω στις δυο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, κατευθυνόμενος πιθανότατα προς τη σχολή.
Οι Αρχές μόλις έλαβαν στα χέρια τους το οπτικό υλικό ειδοποίησαν τους συγγενείς του
αγνοούμενου φοιτητή, οι οποίοι αναγνώρισαν τον 20χρονο. Στο μεταξύ, νέο κάλεσμα ευθύνης και ανθρωπιάς απηύθυνε ο Γιαννιώτης Έλληνας ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης.
Ο ντετέκτιβ ζήτησε να μιλήσει επιτέλους όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνιση του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook: «Αν για 5 λεπτά αναλογιστούμε τον πόνο της οικογένειας .... αν για λίγο σκεφτούμε πως είναι το δικό μας παιδί ο Βαγγέλης ...θα γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες πιο ανθρωπινοί... απευθύνομαι σ' όσους είδαν -άκουσαν κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες για το παλικάρι .... κάθε φορά που μιλάω με το θείο του... τον συνεργάτη μου Φώντα Βρόσγο αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας φίλοι μου...ζητώντας να κάνετε το ανθρώπινο το σωστό...για να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα της οικογένειας!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου