Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 24/2



Η μεγάλη πλάνη είναι να νομίζεις ότι με την προσπάθεια σου θα αλλάξεις το άλλο πρόσωπο. Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι ο εαυτός σου.


Γενικά: Έχεις να κάνεις και να πεις πολλά αλλά σε πρακτικό επίπεδο και σίγουρα θα κάνεις κινήσεις που θα σε δραστηριοποιήσουν μεν αλλά με έναν άλλο τρόπο από αυτόν που έχεις συνηθίσει. Δηλαδή δεν θα δράσεις πλέον παρορμητικά πιο πολύ σταθερά και πρακτικά.
Ερωτικά: Αναζητάς πιο απλά πράγματα και ίσως να μη σου βγαίνει η διάθεση να κάνεις υπερβολές. Θα είναι πάντως μια ημέρα που θα προσπαθήσεις να περάσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και με έναν απλό καφέ ή φαγητό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στάση σου απέναντι σε μια πραγματικότητα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου θα είναι σταθερή και σίγουρη θα βρεθείς σε μια φάση που θα γεμίσεις τα κενά σου με πολύ δουλειά.

Γενικά: Γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και πως θα το κάνεις για αυτό δεν φοβάσαι. Αντίθετα, κάνεις βήματα αυτονομίας για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου ότι ξέρεις τουλάχιστον την αξία σου.
Ερωτικά: Έχεις συμπεριφορά βράχου και τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις ότι έχεις μέσα σου σταθερότητα απέναντι σε μια σχέση που ίσως να είναι αρκετά δύσκολη. Στον Κριό αποδεικνύεις με τις πράξεις σου ότι τον θέλεις και τον/την αγαπάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Γεφυρώνεις κενά με άτομα που μπορεί να είχατε κάποιες αντιθέσεις. Ο λόγος που το κάνεις είναι ότι δεν σου αρέσει να έχεις αντιπαλότητες γιατί μπορεί να μην σου κάνει καλό στην ψυχοσύνθεση. Σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις που είναι αναμεμειγμένες με νομικά προβλήματα ίσως να χρειαστεί να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου.

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μην εγκαταλείψεις αυτά που κάνεις, αλλά τουλάχιστον θα απομονωθείς για λίγο γιατί θα βρεθείς με λίγους και καλούς. Η φροντίδα κάποιων ατόμων πολύ δικών σου πιθανόν να σε βγάλει από τα προβλήματα σου.
Ερωτικά: Ασχολείσαι περισσότερο με το μυστικό κομμάτι της σχέσης σου και ίσως χωρίς να το λες να ψάχνεις τι γίνεται με το άλλο άτομο. Γιατί σε ενδιαφέρει αλλά δεν θέλεις να γνωρίζεις ότι ενδιαφέρεσαι. Με το Σκορπιό μέσα στη δουλειά σου θα παιχτεί ένα παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δε δείχνεις ανοιχτά τις προθέσεις σου παρόλα αυτά κάνεις κινήσεις για να εξασφαλίσεις τα νώτα σου. Οι συζητήσεις με άτομα που έχετε κάπου κοινές αντιδράσεις και σκέψεις ίσως ενταθούν αυτές τις ημέρες ,αλλά χωρίς να γίνονται φανερές σε άλλους.

Γενικά: Φροντίζεις για να έχεις και κάπου χρειάζεται να ευγνωμονείς για τα καλά που παίρνεις από όλους τους γύρω σου. Για αυτό καλύτερα να μην έχεις καχυποψίες και διλλήματα και να εμπιστεύεσαι τη ροή της ζωής σου.
Ερωτικά: Θέλεις να κατέχεις αλλά και να ελέγχεις τι γίνεται με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάλι είσαι μόνος/η μπορεί κάποια άτομα να αποφασίσουν να σου κάνουν μια γνωριμία που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναμειγνύεις πολλά συστατικά και υλικά και αυτό είναι που σου αρέσει γιατί δημιουργείς και, μάλιστα, νιώθεις αυτάρκεια και σιγουριά ότι θα πετύχεις. Η σκέψη πάντως να μαζέψεις χρήματα και ας μην έχεις, απλά να κάνεις μια μικρή αποταμίευση, θα σε ευχαριστήσει.

Γενικά: Προσπαθείς να απολαύσεις τα καλά κομμάτια της ζωής σου και να φροντίσεις περισσότερο για πρακτικά θέματα. Αν θέλεις, πάντως, να ανακαλύψεις κρυφά κομμάτια του εαυτού σου, παρατήρησε σήμερα πως θα αντιμετωπίσεις τα υλικά θέματα που θα προκύψουν.
Ερωτικά: Μπορεί να ζηλεύεις παρόλο που δεν το παραδέχεσαι, αλλά και λόγω εγωισμού δεν θα πεις κάτι που θα σε προδώσει, μόνο θα το δείξεις με το βλέμμα σου ή με τη συμπεριφορά σου. Όσον αφορά τον Αιγόκερω, θα τα βρεις μαζί του γιατί κάπου θα ανακαλύψετε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστέκεσαι απέναντι σε μια επέκταση που τη φοβάσαι. Αν έχεις αναλάβει πρακτικά καθήκοντα στη δουλειά σου ή να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις εκτός από τη θεωρητική και στην πρακτική πλευρά, θα κάνεις υπερπροσπάθεια για να τα βγάλεις πέρα.

Γενικά: Προχωράς εύκολα μπροστά και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες φάσεις δύσκολες και να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν ως αφετηρία μια ανώτερη κατάσταση του εαυτού σου.
Ερωτικά: Το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις το σθένος να δεχτείς οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να μη σου αρέσει, κυρίως με τον Σκορπιό. Αλλά θα το φτάσεις μέχρι το τέρμα γιατί κάτι μέσα σου λέει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί εσύ να μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Η ελπίδα πάντα σε βοηθάει να καταλάβεις ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις οικονομική ρέντα ή κάποιες προϋποθέσεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα πας καλά και θα ξεπεράσεις τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις υποστήριξη από το Δίδυμο.

Γενικά: Μπορεί να νιώσεις αυτολύπηση ή θλίψη, που όμως θα σε απελευθερώσει από εγωιστικές απόψεις τις οποίες τις κρύβεις πολύ καλά και μάλιστα μπορεί να μην τις αντιλαμβάνεσαι καν. Όλα αυτά συμβαίνουν για να σου δείξουν ότι πρέπει να μάθεις αναγκαστικά να λειτουργείς και πρακτικά.
Ερωτικά: Ξεκινάς κάποιες συζητήσεις που ίσως να μη σε βγάζουν πουθενά. Και όχι τα μεταξύ σας λόγια αλλά οι απαιτήσεις σας. Με το Σκορπιό θα χρειαστεί να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα για σένα προκειμένου να νιώσεις ότι υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτό που ζητάς είναι και το πιο ισορροπημένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές αντανακλάς κάποιες συμπεριφορές άλλων ατόμων και δείχνεις ότι σε επηρεάζουν τόσο έντονα, που τελικά δεν είναι δύσκολο να πετάξεις από πάνω σου κάποιες συνήθειες οι οποίες σε γυρνάνε πίσω και σε καθηλώνουν.

Γενικά: Η απολυτότητα με την οποία θα διαχειριστείς τις σχέσεις σου θα είναι το στίγμα που θα δώσεις στους γύρω σου. Και ίσως αυτός ο τρόπος να σε βοηθήσει να γειωθείς πιο εύκολα σε μια πραγματικότητα που εσύ γνωρίζεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Είσαι πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείχνετε κατά κάποιο τρόπο ότι είστε σιαμαίοι και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ό ένας στον άλλον. Αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις το κοντρόλ και κάποια κυριαρχία πάνω στο άλλο πρόσωπο. Μπορεί να σου αφαιρεί την ελευθερία αλλά εσύ έτσι νιώθεις ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες που για σένα είναι πολύ σημαντικές αυτή τη στιγμή. Απόφυγε όμως τις προσκολλήσεις γιατί σε κάνουν να χάνεις την ελευθερία αλλά και την ευελιξία σου.

Γενικά: Έχεις αρκετά στο κεφάλι σου και για να ανταπεξέλθεις θα κάνεις πράγματα που πιθανόν να μη σου αρέσουν. Η εξασφάλιση μπορεί να σε αγχώνει αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να προχωρήσεις και να είσαι όσο μπορείς μέσα στα πράγματα. Γλυκά και ψωμιά θα σε ξεσηκώσουν.
Ερωτικά: Με το Σκορπιό μπορεί να υπάρχει και οικονομικό αλισβερίσι, ενώ σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο για σένα γιατί θα μάθεις τέλος πάντων, πώς να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις πάθους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευεργεσία από ένα πρόσωπο ίσως να είναι ξαφνική, αλλά ευτυχώς θα τη χρειαστείς γιατί άμεσα θα μπλέξεις με έξοδα, ασφάλειες και κυρίως φόρους ή τραπεζικούς λογαριασμούς.

Γενικά: Προσπαθείς και βλέπεις αποτελέσματα τα οποία σε βελτιώνουν. Να θυμάσαι ότι είσαι ο καρπός αγάπης ανθρώπων και χρειάζεται να το κρατάς αυτό, να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Για αυτό θα είναι μια μέρα που θα αναβαθμιστείς ποιοτικά και ψυχικά.
Ερωτικά: Αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο που εκπέμπετε σε μαζί κάποιες υψηλές συχνότητες, μπορεί να καταλάβεις ότι έχεις εύνοια και τύχη. Αρκεί να το πιστέψεις και θα δεις ότι θα αφήσεις περιθώριο για ένα θαύμα, να γνωρίσεις δηλαδή ένα άτομο που θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που χρειάζεσαι την τετράγωνη λογική εσύ θέλεις να πιστέψεις ότι κάποια άλλη δύναμη θα σε καθοδηγήσει και θα σου δώσει μια μεγάλη εύνοια και προστασία πάνω σε ότι κάνεις. Αρκεί να έχεις πίστη στις ανώτερες δυνάμεις που θα σε βοηθήσουν να ρισκάρεις, και θα ωφεληθείς πολύ.

Γενικά: Η ανάγκη εξασφάλισης υλικής αφθονίας μέσα στο σπίτι σου ή ακόμα και να ομορφύνεις τον χώρο σου με αντικείμενα που σου είναι απαραίτητα, θα σε κάνει να δώσεις πάθος σε ότι κάνεις. Αρκεί να μη σε πιάσουν οι τεμπελιές σου και δεν κάνεις τελικά τίποτε.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Σκορπιού σε αναστατώνει γιατί κατά κάποιο τρόπο διαμορφώνει ακόμα και την κοινωνική σου εικόνα. Αλλά θα σε πιάσουν, παρόλο που είσαι επαναστατικό άτομο, οι ανασφάλειες σου. Είναι και αυτή μια δική σου πλευρά που χρειάζεται να την αποδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές αγανακτείς γιατί νιώθεις ότι παλεύεις, παλεύεις και προκοπή δεν κάνεις. Έτσι πιστεύεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι αλλά εσύ μερικές φορές κουράζεσαι και δεν βλέπεις όλα τα καλά που υπάρχουν γύρω σου.

Γενικά: Συγκρατείς το μυαλό σου το οποίο τρέχει και το κάνεις πολύ δημιουργικό με αυτόν τον τρόπο. Γιατί θα προσπαθήσεις να βγάλεις όλα σου τα καλλιτεχνικά ταλέντα, πολύ έντονα και δυναμικά. Οι συζητήσεις με τα αδέλφια σου για ένα ακίνητο θα είναι αρκετά λογικές για αυτό θα βρείτε λύσεις.
Ερωτικά: Συναντάς ένα άτομο που κατά κάποιο τρόπο σε φλερτάρει αλλά πολύ διακριτικά. Και ίσως πρέπει το ενδιαφέρον σου να γίνει πιο φανερό, γιατί αλλιώς θα χαθείτε. Με τον Σκορπιό βρίσκεσαι σε μια ουσιαστική επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι έχεις ευκαιρίες οικονομικές είτε από ένα ταξίδι ή από μια σύμβαση που θα υπογράψεις, τα οποία θα σου δώσουν καλές προοπτικές για να εξασφαλίσεις κάποια σταθερά δεδομένα.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου