Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Καταγγελία: Παρέμβαση Μαυραγάνη για να αφαιρεθούν συγγενείς του Κεφαλογιάννη από τη λίστα Λαγκάρντ



Nέες καταγγελίες για τη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ πήραν ήδη τον δρόμο για τη Βουλή. Αυτή τη φορά αφορούν τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών της ΝΔ Γιώργο Μαυραγάννη. Αφορμή ήταν ανώνυμο φαξ που εστάλη το Δεκέμβριο του 2014 στους οικονομικούς εισαγγελείς που έκανε λόγο για φερόμενη παρέμβαση είτε του κ. Μαυραγάνη, είτε στενού συνεργάτη του προκειμένου να αφαιρεθούν από την …πολυσυζητημένη λίστα Λαγκάρντ τα
ονόματα συγγενών του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Στο φαξ αναγράφονταν: «ασκούνταν πιέσεις στη Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας να απαλλαγούν πρόσωπα τα οποία φέρονται να είναι στην επίμαχη λίστα». Σύμφωνα με περιεχόμενο του φαξ, «οι πιέσεις ασκούνταν από τον κ. Μαυραγάνη και άνθρωπο του γραφείου του και αφορούσαν εμβάσματα με τα οποία εισήγαγε πριν δέκα χρόνια ποσά έως 200.000 ευρώ δολάρια η πεθερά του ευρωβουλευτή της ΝΔ από λογαριασμό που είναι συνδικαιούχος ο ίδιος και η σύζυγός του».
Για τις καταγγελίες αυτές δεν διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, καθώς οι οικονομικοί εισαγγελείς απέστειλαν το φαξ στη Βουλή για να αποφασίσει εάν θα πρέπει να να διερευνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου