Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας



Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα16 Φεβρουαρίου 2015 κι ώρα 14:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με την εξής θεματολογία :
1)Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος – επιχείρηση μαζικής εστίασης (καφέ – ουζερί) στην Τ.Κ. Σεβαστειανών (Bajrami Serian).

2)Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (οπωροπωλείο) στη Δ.Κ. Σκύδρας (Δήμητρα Μήχου).
3)Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων (καφετερία Ειρήνη Βογιατζέρη).
4)Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην Τ.Κ. Καλυβίων (καφετερία Μαρία Ντίστα ).
5)Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου (καφενείο Grigorova Gergina).
6)Εισήγηση για την τοποθέτηση μέσων απαγόρευσης στάθμευσης (μεταλλικά εμπόδια) γύρω από τα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών (Σ.Ο.Α.) στη Δ.Κ. Σκύδρας.
7)Ίδρυση και λειτουργία εμποροπανήγυρης στη Δ.Κ. Σκύδρας.
8)Κανονισμός λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων.
9)Ανακοίνωση που αφορά το φάκελο μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο «Περιβαλλοντική αδειοδότηση σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αεριοποίηση βιομάζας» που προτείνεται να εγκατασταθεί στο με αρ.233 αγροτεμάχιο στη θέση βοσκή του αγροκτήματος Τ.Κ. Λιποχωρίου του Δήμου Σκύδρας», για ενημέρωση.
10)Ανακοίνωση που αφορά το φάκελο μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο «Μονάδα παραγωγής εδαφοβελτιωτικών από την κομποστοποίηση βιομάζας και οργανικών αποβλήτων» με την επωνυμία «Biosolids – Βιοστερεά Ε.Π.Ε.» που βρίσκεται στα αγροτεμάχια 674 και 677 του αγροκτήματος Τ.Κ. Πρ.Ηλία του Δήμου Σκύδρας», για ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου