Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Βράβευση αθλητών Ακαδημίας Γιαννιτσών σε εκδήλωση της ΕΠΣΜ στο ΑΠΘ (εικόνες)



Ευχαριστούμε για τη στήριξη στα όνειρα των παιδιών μας! Ευχαριστούμε για την οργάνωση του αθλήματος! Ευχαριστούμε για την πολύ ωραία εκδήλωση!
Έγινε με απόλυτη επιτυχία η μεγαλύτερη Πανελλαδικά ποδοσφαιρική εκδήλωση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη κατάμεστη αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με όλο τον επίσημο αθλητικό κόσμο να χειροκροτεί τα παιδιά μας, όπως και όλους τους άλλους πρωταθλητές της περσινής περιόδου.


Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Γραμμένος Ευάγγελος άψογος! Ο3Γ (ΓΓΓ) ... υπέροχος! Οι αντιπρόεδροι ..κύριοι! Όλο το ΔΣ φιλόξενοι εγκάρδιοι και εξυπηρετικοί!
Μπράβο στους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής.

Μπράβο όμως και στους πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά μας!
Σήμερα στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι πρωταθλητές των ομίλων και των κατηγοριών.
 

Συγχαρητήρια όμως και σε όλους τους υπολοίπους διότι αν δεν υπήρχε ο δεύτερος, ο πέμπτος, ο δέκατος κλπ δεν θα υπήρχε ούτε και ο πρωταθλητής.
Εμείς η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών δεν είμαστε ενάντια στον πρωταθλητισμό. Είμαστε όμως υπέρμαχοι της συμμετοχής και της προσπάθειας. Πιο πάνω από τον πρωταθλητισμό και τα κύπελλα βάζουμε, την σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση και την παιδαγωγική γαλουχία.
 

Τα μεγάλα μας παιδιά (οι Νέοι & οι Παίδες ) στέφτηκαν πρωταθλητές και βραβεύτηκαν χθες για τις αθλητικές τους επιδόσεις που είναι όμως απόρροια της αγάπης, του σεβασμού ,της πειθαρχίας και χαράς. Οι μεγάλοι τα εμπέδωσαν οι μικροί μας έρχονται, πατούν στα χνάρια των μεγάλων και τους ακλουθούν.
Παραλειπόμενα :
Πρώτο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η παλαιά δόξα του ΠΑΟΚ κ. Κούλης Αποστολίδης , τιμήθηκε από τον κ. Γ. Λυσαρίδη. τον ΓΓ Αθλητισμού.
Παρόν μέσα σε ένα φανταστικό σύνολο (μαύρο κόκκινο) η υπέροχη και αγέρωχη κ. Πατουλίδου

Προσκεκλημένος και παρόν ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Αντωνίου.
Την απονομή στην περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε με ο πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών κ. Σάββας Παπαδόπουλος, μέσα σε επευφημίες, χειροκροτήματα με απέραντα χαμόγελα και χαρές!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου