Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τζιτζικώστας.Πρέπει να προχωρήσουμε στην πλήρη αποσαμαροποίηση της ΝΔ.



Ευθεία θέση για την αποπομπή Σαμαρά από τη ΝΔ πήρε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα όμως με την Δημοκρατία, πήγε ένα βήμα παραπέρα: «Δεν αρκεί να φύγει ο Σαμαράς.…η ΝΔ πρέπει να αποσαμαροποιηθεί τελείως. Πρέπει να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι η διάδοχη κατάσταση δεν έχει καμμία ιδεολογική συνέχεια. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να ξαναπείσουμε τους πολίτες»…

Όλα αυτά, πριν το φιάσκο με την ανακοίνωση του ΕΛΚ που εξόργισε και τον τελευταίο ψηφοφόρο της ΝΔ…

3 σχόλια:

  1. H ΝΔ θα πρέπει να συνειδητοποιήσει γιατί έχασε και να διαμορφώσει πειστικό πολιτικό λόγο, ώστε αν οι συνθήκες το ευνοήσουν να είναι έτοιμη να διεκδικήσει ξανά την πρωτοκαθεδρία, πριν την ξεπεράσουν οι εξελίξεις.
    Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει όσο εξακολουθεί το στελεχιακό της δυναμικό να προέρχονται από κομματικούς σωλήνες, από πολιτικά τζάκια, από κληρονομικό δίκαιο, από συνδικαλιστές, από τις συντεχνίες των media γενικά που προβάλλουν κάποια πρότυπα ανθρώπων τα οποία επιβιώνουν με όπλο την καλή τους εξωτερική εμφάνιση , αλλά χωρίς τα υπόλοιπα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, και γενικά ανεπάγγελτους οι οποίοι δεν έχουν καμιά εμπειρία σε διοίκηση, διάγνωση και διαχείριση των προβλημάτων ενός λαού, που χρειάζεται να γίνει κοινωνός οραμάτων, μέτοχος στρατηγικών σχεδίων που θα αλλάξουν την χώρα και θα την φέρουν από την μιζέρια εκεί που πραγματικά της αξίζει.
    Δυστυχώς γι αυτόν ο επανεκλεγείς, με τεράστιο πράγματι ποσοστό περιφερειάρχης, είναι προϊόν αυτής της «άρρωστης» διαδικασίας. Για να πείσει λοιπόν ότι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κεντροδεξιά παράταξη είναι η «αποσαμαροποίηση», θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην «απολαμογιοποίση» της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Και επειδή από τις 25 Ιανουαρίου και μετά γέμισε η πιάτσα με συνεχιστές της κληρονομιάς του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μία φράση δική του προς όλους αυτούς:
    «Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το «Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή»
    Αρα ο περιφερειάρχης δεν έχει παρά να ξεκινήσει την «απολαμογιοποίση»
    αμέσως από τους γύρω του.. Σιγά όμως μην τολμήση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να διώξει πρώτα πρώτα τον δικό μας....ουστ, λαμόγια....τον κάναμε και άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή