Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Πέλλας.Εκλέχθηκε με απόλυτη πλειοψηφία Συμπαραστάτης του Δημότη

Παρά τα όσα φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες περί αδυναμίας της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Πέλλας να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη ,χθες  το βράδυ διαψεύστηκαν οι πάντες καθώς συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Ο Δήμος Πέλλας διαθέτει πλέον Συμπαραστάτη του Δημότη καθώς με την δεύτερη ψηφοφορία αναδείχτηκε με 32 ψήφους από τους 37 παρόντες η δικηγόρος κ.Ζωή Καρατσώρη.Ο Δήμαρχος Πέλλας έκανε έτσι πράξη
την πολιτική του δέσμευση να υπάρξει και να λειτουργήσει ο νέος θεσμός , διαψεύδοντας  με εντυπωσιακό τρόπο όσα κύκλοι και ελεγχόμενα μέσα της αντιπολίτευσης διέδιδαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.Ο κ.Στάμκος λειτούργησε υπερβατικά πέρα και πάνω από μικροπολιτικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και έδειξε πως θα πρέπει να λειτουργεί ένας σύγχρονος και ανοιχτός Δήμος.Από την άλλη λειτούργησε αποστομωτικά σε μια αποστεωμένη αντιπολίτευση που έψαχνε «ευκαιρία» να βγεί στην επιφάνεια «καταγγέλοντας» σκοπιμότητες και αδυναμίες.
Το ρήγμα στην αντιπολίτευση.
Στις παράπλευρες πολιτικές απώλειες της διαδικασίας θα πρέπει να υπολογίσει κανείς και αυτές που υπέστησαν οι συνδιασμοί του κ.Παπανικολάου αλλά και του κ.Καστερίδη.Ο πρώτος επέτρεψε τον διασυρμό στελέχους του που ενώ ήταν υποψήφια με το συνδιασμό του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές χθες έλαβε μόνο 2 από τους 10 παρόντες συναδέλφους της! Στην πλευρά του κ.Καστερίδη τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμη χειρότερα καθώς η έντονη δυσαρέσκεια δικής του συνεργάτιδας που ήταν και υποψήφια ήταν εκείνη που οδήγησε στην αποχώρηση ολόκληρου του συνδιασμού μετά το πέρας της ψηφοφορίας.Από ότι φαίνεται πρέπει να υπήρξαν υπόγειες διαβουλεύσεις που τελικά δεν τελεσφόρησαν.

20 σχόλια:

  1. Μια ζωή παζάρια τα παραμαγαζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως τα παπαγαλάκια του Παπανικολαου έσπευσαν να δώσουν άλλη εικόνα.Φυσικά δε λένε πως αν ο σταμκος δεν ήθελε να εκλεγει συμπαραστάτης απλούστατα ...δεν θα εκλεγόταν κανείς.Αλλά αυτό θέλει μυαλό για να το σκεφτεί κανείς και τέτοιο δεν διαθέτουν ορισμένοι που βιάστηκαν να μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΡΓΑ.ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνος πάντως που ήταν χθες σαν χεσ@#$νος στο συμβούλιο ήταν ο υπεύθυνος της διαρροής και της διαστρέβλωσης των όσων ειπώθηκαν στο προσυμβούλιο Στάμκου της Πέμπτης.Ας πρόσεχε ο πονηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πω την αληθεια εγω στεναχωρηθηκα λιγο με την περιπτωση τησ νατασασ.οταν απεσηρε την υποψηφιοτητα τησ δηλωσε πωσ ο σταμκοσ δε θελει να εκλεξει συμπαραστατη και σε δεκα λεπτα ειχε διαψευστει απο το αποτελεσμα...για αυτο μετα εμαθα πως εβαλε αγριο χερι στους δικουσ τησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ. ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ Κ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κ. Ζωή Καρατσώρη στην πρώτη ψηφοφορία έλαβε δυο ψήφου ενώ στην δεύτερη ψηφοφορία έλαβε τους ψήφους που αναφέρονται (32), κατά περίεργο τρόπο στο διάλυμα μεταξύ πρώτης και δεύτερης ψηφοφορίας λες και κάτι άλλαξε. Μήπως ήταν γραμμή από όλους και πραγματοποιήθηκε όλο αυτό επικοινωνιακό σόου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. POIA EINAI H KARATSORH RE PAIDIA?ANTE TH DARDANELIOTH THN KSERV APO TA DIKASTHRIA?AYTH POIA EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι μιλάς σαν "πελάτης" των δικαστηρίων και όχι σαν δικηγόρος γιατί αν ήσουν το δεύτερο το πιο πιθανό να γνώριζες και την Καρατσώρη έστω ως όνομα συναδέρφου.

      Διαγραφή
  9. Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΕΡΓΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ρε Νατασα δε σε αναγνοριζω. η θεση διικαιωματικα σου ανηκε. ΓΙΑΤΙ παραιτηθηκες σπο τη β ψηφοφορια>? ΤΙ συνεβη/ τενας ψηφοφορος σου απο μυλοτοπο.

      Διαγραφή
  10. Νατάσσα σταμάτα να γράφεις στα μπλογκ και παραδέξου επιτέλους πως αδειάστηκες κανονικά.Ο Στάμκος δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί σου.Να ψαχτείς με τον αρχηγό σου για να καταλάβεις τι σου συνέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MIA MONO EKLEPSE THN PARASTASH KAI AYTH DEN EINAI H KARATSORH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΜΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
    Συγνώμη αλλά κάνετε λάθος. Η κα Καρατσώρη - Στόλη Ζωή είναι μια νέα ενεργή δικηγόρος, που διαθέτει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί ραγδαίως και με το σπαθί της. Αυτά δεν είναι κολακείες είναι η πραγματικότητα, αφού έφερε σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία μια δύσκολη οικογενειακή μου υπόθεση.
    Καλή επιτυχία Ζωή στα νέα σου καθήκοντα για το καλό όλων των συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλος παίχτης ο Σταμκος. Συγχαρητήρια στη Ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΒΛΕΠΕ ΣΤΑΜΚΟΣ και δημοτικοι συμβουλοι ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. ΑΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ μεταξυ τους ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΤΗ προηγουμενη δημοτικη αρχη αλμωπιας ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. Στα Γιαννιτσα ΕΞΑΛΛΟΥ τα δικαστηρια ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ απέχουν ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ..ορεξη να χετε..κι εν τελει δεν εχω καταλαβει το θεσμο του συμπαραστατη..αλλη μια εμμισθη θεση με τις "ευχες" του Καλλικρατη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ......
    1.ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......
    2.ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΩΜΑ ΚΡΕΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΣΤΑΣΕΙΣ..........
    3.Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    4.ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ........
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Κ.ΚΑΡΑΤΣΩΡΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή