Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πέλλα: Μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη γυναίκα στο ξύλο

Συγκλονιστικές σκηνές στο σπίτι της γυναίκας - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής και πού κατέληξε η αστυνομία για το έγκλημα που έχει συνταράξει την Πέλλα...
Όλα έγιναν χθες το βράδυ (05-02-2015) στο χωριό Αρχάγγελος της Πέλλας. Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο και ανησύχησε, μπήκε στο σπίτι και την αντίκρισε πεσμένη στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μετά το αρχικό ισχυρό σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και η γειτονιά αποκλείστηκε. Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ιατροδικαστή που διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι, που της στοίχισαν τη ζωή.
Το σπίτι ήταν άνω κάτω και αυτό οδήγησε την αστυνομία, πως επρόκειτο για ληστεία μετά φόνου. Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες παραβίασαν μπαλκονόπορτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι, όπου η γυναίκα ήταν μόνη και αβοήθητη. Οι δράστες όπως φαίνεται βασάνισαν το θύμα τους και το σκότωσαν πριν φύγουν από το σπίτι.
Κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε την είσοδο των ληστών. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έφυγαν με χρήματα από το σπίτι. Οι αστυνομικοί παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δολοφόνους...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου