Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σακελλαρίδης: Δεν είχε συμφωνήσει στο προσχέδιο του ανακοινωθέντος η Αθήνα



Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση είχε αρχικά συμφωνήσει στο προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος του έκτακτου Eurogroup προέβη μέσω του ΣΚΑΪ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Δεν συνυπογράψαμε το κοινό ανακοινωθέν, δεν έλαβε υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου... Δεν είχε υπογράψει τίποτε η ελληνική πλευρά, όταν φτιάχτηκε το προσχέδιο οι κ. Δραγασάκης και Βαρουφάκης ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό και ήταν και οι δύο σκεπτικοί και αρνητικοί στις διατυπώσεις του» διευκρίνισε ο κ. Σακελλαρίδης.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «δεν συνυπογράψαμε το κοινό ανακοινωθέν καθώς ζητούσε την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και ότι η Ελλάδα έπρεπε να ζητήσει παράταση για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, δηλαδή ότι δεν συμφώνησε η ΝΔ σε έξι μήνες το ζητούσαν απο εμάς... Με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα γιατί ξέρω τι έγινε».

«Έχει αλλάξει το κλίμα, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες και σκληρές γραμμές είναι λογικό και αναμενόμενο, όμως εκφράζουμε μια λογική πρόταση για το καλό όχι μόνο του ελληνικού λαού αλλά όλων των ευρωπαϊκών λαών» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου