Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Πιο “Ραχόϊ” πεθαίνεις… Έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου τον Τσίπρα



Την οικογενειακή φωτογραφία από τη Σύνοδο Κορυφής ανέβασε στο twitter ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι. Από την «οικογένεια» πάντως λείπει κάποιος. Ποιος; Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το Ισπανικό πρωθυπουργικό γραφείο ανάρτησε την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου στην οποία δυστυχώς δεν χωρούσαν οι ακριανοί πρωθυπουργοί. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Έλληνες πρωθυπουργός.





Ο Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε επίσης στο Twitter του τη φωτογραφία με την επισήμανση πως είναι «η πρώτη φορά που η ευρωπαϊκή Αριστερά εκπροσωπείται στη Σύνοδο». Σε αυτή τη φωτογραφία φαινόντουσαν όλοι. 

Το tweet του Ισπανού πρωθυπουργού ακολούθησαν φυσικά διάφορα σχόλια. Όπως για παράδειγμα: «ε μ@@@κα χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι αυτό οικογένεια. Αυτό είναι τελευταίες σας μέρες... Η Ευρώπη θα ανασάνει και πάλι χωρίς δεξιά φτερά».

Ο Μαριάνο Ραχόι κρατάει αρνητική στάση απέναντι στα όσα ζητά η νέα ελληνική κυβέρνηση κατά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Το γεγονός σχολίασε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε ότι «ο κ. Ραχόι ήταν λίγο ανήσυχος για το θέμα της Ελλάδας. Και θα ήθελα να του το πω κι από κοντά, ότι κανείς δεν δικαιούται να εξωτερικεύει τις εσωτερικές του πολιτικές ανησυχίες και σκοπιμότητες, γιατί με τον τρόπο αυτόν θέτει σε κίνδυνο την ενότητα της Ευρώπης». 


Η φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο δικό του Twitter.
 
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου