Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Απειλές Π. Καμμένου: Θα το κάνουμε Κούγκι



"Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκαιο, είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος στη φράση του "θα το κάνουμε Κούγκι" που είχε πει νωρίτερα σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους του υπουργείου Άμυνας. Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό αφορούσε τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup και σημείωσε
ότι "είναι σημαντικό ότι ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος πλέον σε αυτή την διαπραγμάτευση".

Και πρόσθεσε ότι είναι πιο σημαντικό ότι "ακόμη και πολίτες που δεν μας στηρίξανε στις εκλογές έχουν ενώσει τη φωνή τους, και όταν το έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο, κερδίζει".

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του στο υπουργείο Άμυνας για το Κούγκι, τόνισε με έμφαση ότι "εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή, δεν μπορεί να συνεχίσει η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό".

Σε ερώτηση μήπως οδηγηθούμε "σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι", είπε ότι "μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου