Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Επεισόδια και ξύλο στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, παρουσία Μαρινάκη - Αλαφούζου



Πρωτοφανή επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των παραγόντων όλων των ομάδων, ανάμεσα τους και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γίαννης Αλαφούζος δύο μόλις μέρες μετά το ταραχώδες ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω μολονότι η συνεδρίαση έγινε στο υπόγειο, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, για να τον
ακολουθήσουν αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού.

Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οι Σωπήλης, Κωνσταντίνου και η κυρία Μπαλωμένου.

Οπως έγινε γνωστό, οι εκπρόσωποι των «Ερυθρολεύκων» και των «Πρασίνων» μετέτρεψαν σε... πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια των διαπληκτισμών εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, με τη διακοπή να αποτελεί λογικό επακόλουθο.

Aρχικά, ο Νίκος Μαχλάς τα έβαλε με τον Αλαφούζο λέγοντάς του: «Εσύ μιλάς για Μαρινάκη, αλλά προκάλεσες στο Ηράκλειο και έκατσες στον πάγκο του Παναθηναϊκού». Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού στη συνέχεια κατηγόρησε τον Μαρινάκη ότι προκάλεσε στο ντέρμπι με την παρουσία του στον πάγκο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο σημείο εκείνο έχασε την ψυχραιμία του.

O Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ένα ποτήρι με νερό και ότι ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟ Βασίλη Κωνσταντίνου!

Το ενδιαφέρον είναι ότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με εκπροσώπους του ποδοσφαίρου για την αντιμετώπιση της βίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου