Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Δήμο Σκύδρας (εικόνες)



Ο άρτιος προγραμματισμός, ο συνεργάσιμος καιρός που έβγαλε μικρούς και μεγάλους από το σπίτι, οι κεφάτοι μουσικοί και χορευτές των Πολιτιστικών Συλλόγων Σκύδρας, (Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Εύξεινος Λέσχη), αλλά και η φρεσκοψημένη λαγάνα, το δροσερό κρασί και τα γευστικά σαρακοστιανά εδέσματα που προσφέρθηκαν σε δημότες κι επισκέπτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν, την Καθαρά Δευτέρα (23/2/2015), στην πλατεία Δημοκρατίας, συνδυάστηκαν άψογα, ώστε τα Κούλουμα να γιορταστούν στην πόλη της Σκύδρας μ΄επιτυχία και ικανοποίηση.


Αναλόγως γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα σε Κοινότητες του Δήμου, όπως το Άνυδρο, το Αρσένι, η Δάφνη, η Καλή, η Καλλίπολη, η Κρανιά, το Μάνδαλο, η Πετριά κι ο Προφήτης Ηλίας.
Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου επισκεπτόμενη χώρους των εκδηλώσεων συνομίλησε με Δημότες και επιβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους. 
Αναφέρθηκε στο σεβασμό που αποδίδουμε τηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, τους συντελεστές: τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π., τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου, τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τους κατά τόπους Συλλόγους, τις Εθελόντριες: Ντίνα Αντάρα, Λίνα Κυριακίδου, Θανασία Τρίπτση αλλά και τους χορηγούς που ήταν: η Εταιρεία «Σούλης Α.Β.Ε.Ε.» κι ο Σταύρος Φουκίδης από τα Σεβαστειανά.
Παράλληλα, ευχήθηκε σ΄όλους υγεία, ευλογία, χαρά και καλή σαρακοστή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου