Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8-2-2015 η εκδήλωση του Συλλόγου μας, στο Κέντρο ΄΄ΣΤΙΓΜΕΣ΄΄ (Πρώην ΧΑΟΣ) κατά την οποία:
-Έγινε απολογιστική / οικονομική Γεν. Συνέλευση και ενημέρωση  των μελών μας για τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες με έμφαση:
=στην ανάγκη για προετοιμασία του, στα πλαίσια υλοποιήσεως του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βασικής Υλικής Συνδρομής που αντικατέστησε το προηγούμενο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων Ε.Ε,

=στην συνέχιση των προσπαθειών μας προκειμένου  η Διοίκηση  του ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. να ανανεώσει την απόφαση του, περί παροχής εκπτώσεως στα εισιτήρια και για το έτος 2015.
=Στην αναγκαιότητα της συσπείρωσης των μελών του συλλόγου, και την δυναμική  συμμετοχή τους στις προσπάθειες και τους αγώνες που κάνει το Δ.Σ. προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ο χαρακτηρισμός των τρίτεκνων ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.
Την εκδήλωσή μας, χαιρέτισαν οι:
Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος,
Ο δήμαρχος Εδέσσης, κ .Γιάννου Δημήτριος και
     Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σκύδρας κ. Λαουντός Μιχάλης ως εκπρόσωπος της δημάρχου.
Ακολούθησε  η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  του Συλλόγου από τον  εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ε.Π.& Α. π. Γεώργιο Ζουμή, και στην συνέχεια,
 -Βραβεύθηκαν οι μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί το 2014,
-Βραβεύθηκαν φοιτητές, τέκνα μελών του Συλλόγου, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ το 2014,
-Ακολούθησε χορός, γλέντι, με πολύ κέφι.
Προσφέρθηκαν πλούσια δώρα σε όλους τους συμμετέχοντας χάρη στην ευγενική προσφορά επιχειρήσεων, επαγγελματιών και καταστηματαρχών από τους δήμους Εδέσσης και Σκύδρας καθώς και από μεγάλες επιχειρήσεις τους οποίους ιδιαιτέρως ευχαριστούμε.


Ευχαριστίες πολλές σε  όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου