Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Αγωγή κατά του Καμμένου καταθέτει η Εύα Καϊλή



Στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου προσφεύγει η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, με αφορμή ένα tweet του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

«Το εμπόριο του πατριωτισμού και οι συκοφαντίες εναντίον Ελλήνων Ευρωβουλευτών... δεν μπορούν να αφεθούν αναπάντητα. Σε μια εποχή που χρειάζεται Εθνική συνεννόηση, ενότητα, αλήθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία..λυπάμαι πολύ που παρά την Διάψευση μας, Ευρωβουλευτών Σύριζα/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι, πως σε δήθεν ψηφοφορία για τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας ψηφίσαμε αρνητικά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρνείται να ανακαλέσει», έγραψε η κ. Καϊλή στην προσωπική της σελίδα στο
Facebook.


Όπως σημείωσε ακόμη: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζω πάλι, πως τέτοια ψηφοφορία δεν έλαβε χώρα, καθώς η πρόταση Μαριά Οκτ.14 έγινε σε επίπεδο συντονιστών των πολιτικών ομάδων και αναβλήθηκε, αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει καν αρμοδιότητα επί του περιεχομένου!».
«Συνεχίζουμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, την προσπάθεια, που με δική μας πρωτοβουλία το 2011 αναδείξαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ένα τόσο σημαντικό Εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται σε παιχνίδια παραπληροφόρησης, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας για εσωτερική κατανάλωση», καταλήγει.




Η κ. Καϊλή καταθέτει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του κ. Καμμένου, με αφορμή δημοσίευση στο προσωπικό blog του Χάρυ Κλυνν, για την ψηφοφορία για την επιστροφή των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία.

Στο link που συνοδεύει την ανάρτηση της κ. Καϊλή αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε μέσω twitter στους Έλληνες ευρωβουλευτές που φέρεται να ψήφισαν αρνητικά. Παρά τη διάψευση ευρωβουλευτών, ο κ. Καμμένος επέμεινε. Στην απάντηση της Εύας Καϊλή να ανακαλέσει, εκείνος αρνήθηκε.

Ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ για τις γερμανικές αποζημιώσεις και ποιοι ΟΧΙ. Απορρίφθηκε η πρόταση να πάρουμε τις αποζημιώσεις http://www.karanik.gr/2015/02/blog-post_13.html …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου