Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Κλείσιμο εγγραφών στον 10ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με ένα μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών



Το επίσημο κλείσιμο των εγγραφών του 10ου Διεθνούς Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο ρεκόρ, όχι μόνο σε Πανελλήνιο, αλλά και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ομάδα της ING Ελλάδος (που σύντομα μετονομάζεται σε ΝΝ Hellas), Μεγάλου Χορηγού της διοργάνωσης, αναδεικνύεται ως η πολυπληθέστερη Running Team που συμμετείχε ποτέ σε αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα.


Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 2600 σε όλους τους Δρόμους της διοργάνωσης, τα μέλη της ING Running Team αποτελούν τους καλύτερους εκφραστές της φιλοσοφίας Live Well, η οποία χαρακτηρίζει όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες της ING και προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της πρόληψης και του αθλητισμού.

Η καινοτομία της ING Ελλάδος, να επενδύσει για πρώτη φορά σε αυτήν τη φιλοσοφία με τη δημιουργία Running Team αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική, έχοντας ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα σε ήδη επιτυχημένες ομάδες άλλων εταιριών.

Ελπίζουμε, το αποτέλεσμα των προσπαθειών των στελεχών της ING, να αποτελέσει το εφαλτήριο για ανάλογες δράσεις, περισσότερο ανθρωποκεντρικές και άλλων μεγάλων εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου