Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 19/3



Τον φίλο πρέπει να τον προσέχεις σαν τον εαυτό σου γιατί ο φίλος σου είναι ο άλλος σου εαυτός


Γενικά: Το ότι σου αρέσει να φαίνεσαι αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που δεν είναι απαραίτητα κακό, αν δεν κρέμεσαι από αυτό. Σήμερα όμως θα πας στο άλλο το άκρο κι ίσως θελήσεις να απομονωθείς από όλους και όλα γιατί μπορεί να νιώσεις ότι σε έχουν πληγώσει κάποια άτομα ή να υπάρχει ένα πρόβλημα και πρέπει να συμπαρασταθείς σε ένα δικό σου .
Ερωτικά: Λυπάσαι, μπερδεύεσαι και γενικά δεν έχεις εκείνη την μαχητικότητα και την θέληση να κατακτήσεις. Είσαι σαν να έχεις παραδώσει τα όπλα αν και θέλεις να είσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αλλά αν είσαι ήδη μακριά ή είναι σε άλλη σχέση ίσως να νιώσεις ότι δεν θα γίνει τίποτε και τσάμπα περιμένεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ παίρνεις φόρα και ξέρεις τι πρέπει να διεκδικήσεις και τι όχι, μερικές ημέρες θέλεις να τα αφήνεις όλα στην τύχη ή περιμένεις την παρέμβαση του από μηχανής Θεού για να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες.

Γενικά: Υπερβάλλεις ίσως ή βλέπεις με τα δικά σου μάτια και ερμηνεύεις όλα όσα που γίνονται ακόμα και στον κύκλο των φίλων σου. Μπορεί να παρασυρθείς από συναισθήματα λύπης για ένα συγκεκριμένο άτομο και να προσπαθήσεις να το βοηθήσεις όσο μπορείς που βέβαια δεν θα είναι χωρίς δική σου ψυχολογική επιβάρυνση.
Ερωτικά: Μπορεί να παρασυρθείς από τα προβλήματα που έχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να εκφράσεις και εσύ τα δικά σου. Οπότε θα σταματήσεις να φοβάσαι και κυρίως αν δεν έχετε ακόμα έρθει πολύ κοντά, θα βρεθεί τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να είσαι όσο μπορείς χαριστικός/η για να μην έχεις αντιπαραθέσεις ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην γνωρίζεις και πολύ καλά. Χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις μέσα στο γραφείο ή στην δουλειά που είσαι ίσως γιατί ένα άτομο να θέλει να σε καπελώσει.

Γενικά: Διστάζεις να πάρεις αποφάσεις γιατί βλέπεις ότι όλα είναι ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό σου. Οι κουβέντες κάποιων ατόμων θα σε αποθαρρύνουν γιατί θα σου παρουσιάσουν την αλήθεια για ένα άλλο άτομο και ίσως να θεωρήσεις ότι το αδικούν.
Ερωτικά: Η συναισθηματική πίεση από ένα Σκορπιό πιθανόν να σε βάλει σε περιπέτεια γιατί θα σε κάνει πολύ ευάλωτο/η από τις συνθήκες που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Προσπάθησε να μην πέσεις στον σαρκασμό ή σε αυτολύπηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο αρνείσαι να δεις από πρακτικής πλευράς ένα κομμάτι της δουλειάς σου και προτιμάς να παραμένεις μέσα σε μια νιρβάνα, τόσο περισσότερο χάνεις χρόνο αλλά και χρήμα. Προσπάθησε να βγεις από αυτό όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Γενικά: Βλέπεις από άλλη ματιά όλα σου τα προβλήματα και αντιμετωπίζεις με νηφαλιότητα ό, τι σε απασχολεί. Αυτό που πρέπει να ενισχύσεις ώστε να βγεις κερδισμένος/η είναι η επαφή με την εσωτερική σου ψυχή που τις πιο πολλές αποφεύγεις γιατί φοβάσαι και αρνείσαι να δεις την δύναμή σου.
Ερωτικά: Το μυστικό βρίσκεται στο πόσο έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου στην διαδικασία της σωστής και όμορφης σχέσης. Όταν την αποκτήσεις, τότε θα διαφοροποιηθούν όλα προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια χαλαρή φάση και δεν σκας για το τι θα γίνει γιατί δείχνεις προς τα έξω ότι έχεις βρεις τις άκρες σου. Μπορεί να μην είναι απόλυτη αλήθεια αλλά είναι σημαντικό το τι πιστεύεις μέσα σου.

Γενικά: Η αποφασιστικότητά σου μπορεί να υποχωρήσει γιατί θέλεις να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με ψυχολογικά σου και με ποιο τρόπο θα κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει ασφάλεια.
Ερωτικά: Αν έχεις μεγάλη ένταση μπορεί να αναζητήσεις την ζεστή αγκαλιά ενός προσώπου που έχεις καιρό να δεις. Και από εκεί που σκεφτόσουν ότι δεν είσαι για πολλές δεσμεύσεις ίσως να αλλάξεις μυαλά γιατί το άτομο που είστε μαζί θα σε απαλλάξει από διάφορα βάρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν μπαίνεις στην διαδικασία της σύγκρισης καλύτερα να αφήνεις απέξω κάποιες αποτυχίες σου γιατί θα χαλάσεις ό, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην παραδοθείς σε σκέψεις εξάρτησης από συνεργασίες γιατί δεν θα σου κάνει και πολύ καλό.

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες που αφορούν στους άλλους και κυρίως στη θέση σου απέναντι σε άτομα που δείχνουν αδύναμα ή νιώθουν ακόμα και «λαβωμένα» από διάφορες υποθέσεις της ζωής τους.
Ερωτικά: Ανακουφίζεσαι όταν βλέπεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει καλύτερη συμπεριφορά απέναντί σου και αυτό σε κάνει να υποχωρείς απέναντι σε κάποιες σκληρές σου αποφάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι ένα άτομο σου στήνει παγίδες και θέλεις να απομονώσεις κάποια μηνύματά του για να δεις την αλήθεια. Το καλό είναι ότι μέσα σου δεν έχεις μεγάλες εντάσεις οπότε θα το λύσεις εύκολα.

Γενικά: Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που θέλεις να αλλάξεις αλλά τελικά μπορεί να μένεις μόνο στα λόγια και όχι σε πράξεις. Βλέπεις μπροστά στο μέλλον τι πρέπει να κάνεις αλλά ίσως πιστεύεις ότι δεν έχεις τις ανάλογες αντοχές ή το κέφι.
Ερωτικά: Αν αναζητάς μια παραδοσιακή σχέση αυτή την περίοδο κάθε άλλο παρά παραδοσιακή θα είναι. Με τον τρόπο σου ίσως δημιουργείς εσύ κάποιες δυσκολίες χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις γιατί είσαι τελείως μπερδεμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να νιώθεις σωματική ή ακόμα και ψυχική κούραση κι ίσως να παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου ή να διαλύσεις ακόμα και μια συνεργασία από έλλειψη πρωτοβουλίας.

Γενικά: Δεν θέλεις να χάνεις χρόνο και να ασχολείσαι με θέματα που δεν είναι για σένα στην πρώτη γραμμή. Το να εξυπηρετείς κάποια άτομα που έχουν ανάγκη θα σου κάνει καλό γιατί νιώθεις χρήσιμος/η και μέσα από εκεί θα βρεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εξευμενίσεις τα πνεύματα γύρω σου που μπορεί να είναι ταραγμένα και θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποιες πιο εύθυμες και δροσερές νότες στην σχέση σου. Με τον Ιχθύ πάντως θα έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πιστεύεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που ήδη υπάρχουν και σου δημιουργούν μεγάλο άγχος. Αν επιμείνεις και έχεις πίστη μπορεί τελικά να σε καλέσουν σε μια δουλειά εκτός και θα πάρεις κάποια έξτρα που περιμένεις.

Γενικά: Έχεις πελαγώσει και αποπροσανατολιστεί για το τι θέλεις να κάνεις και προς τα πού να πας και στο τέλος μπορεί να μην κάνεις τίποτε και να μείνεις μέσα.
Ερωτικά: Μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ίσως να μην πεις τίποτε γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να απαιτήσεις κάτι για σένα. Ο Ιχθύς είναι πιο εύκολο να σε καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να τελειώσεις κάποιες υποθέσεις πιθανόν να κολλάς γιατί υπάρχουν χαρτιά που χρειάζεται να βρεις και να τα βάλεις σε μια σειρά. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι πρέπει να γίνει σε μια αγοροπωλησία και μετά να το κινήσεις.
  
Γενικά: Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το πώς να δικαιώσεις το ένστικτό σου που κάπου τελικά σε οδηγεί. Η σκέψη σου ίσως να είναι αρκετά χαλαρή και να σε οδηγεί σε συμπεράσματα που περισσότερο βοηθούν τον ψυχικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Χαλαρώνουν οι αντιστάσεις σου και μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα γιατί αισθάνεσαι ότι υπάρχει αποδοχή. Η επαφή με Παρθένο που μπορεί όμως να είναι σε μια άλλη σχέση σου αρέσει υπερβολικά αλλά πιθανόν να κάνεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα γιατί έχεις ένα καλό feeling, χωρίς να βασίζεσαι σε κάτι συγκεκριμένο. Βέβαια τον αγώνα σου τον κάνεις και ανοίγεις νέους δρόμους για να αποκτήσεις κάποιες πολύ τολμηρές ιδέες και εμπειρίες.

Γενικά: Το ότι ανακατεύεσαι με πιο πολλά πράγματα σου δίνει μια διαφορετική διάσταση της καθημερινότητάς σου. Απλά πρόσεξε να μην τα μπερδέψεις γιατί μπορεί να θέλεις να είσαι μέσα σε όλα και τελικά να κάνεις πολύ λίγα γιατί θα μπερδευτείς.
Ερωτικά: Θα αλλάξεις τελείως εκείνο το απρόσωπο και φιλικό στυλ και θα προσπαθήσεις να είσαι κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και ζηλιάρης/α θα γίνεις γιατί ίσως να νιώσεις ανασφάλεια. Αλλά μέσα από την έκφραση συναισθημάτων σου θα πλησιάσεις περισσότερο τον Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αφεθεί και περιμένεις γιατί μπορεί να βλέπεις ότι αυτό που θέλεις γίνεται εύκολα και χωρίς μεγάλο κόπο. Αν το καλλιεργήσεις και δεν σε πιάσουν οι φόβοι σου θα κερδίσεις.

Γενικά: Είσαι σήμερα στο στοιχείο σου και απολαμβάνεις τα ωραία πράγματα που βγαίνουν από μέσα σου. Ίσως η ροπή και η τάση για αδυναμία να μην υπάρχει αυτή την στιγμή γιατί δεν παλεύεις με τον κακό σου εαυτό.
Ερωτικά: Βλέπεις μέσα από ροζ γυαλιά ακόμα και άτομα που στο παρελθόν σε είχαν πληγώσει ή σου είχαν φερθεί πολύ άτσαλα και άδικα. Όμως σήμερα θα εμπεδώσεις πολύ καλά ότι μερικές φορές περνάς και μόνος/η σου καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνθήκες διαφοροποιούνται προς το καλύτερο αλλά χωρίς να σημαίνει ότι λύνεις άμεσα τα θέματά σου. Μερικές φορές τα κουκουλώνεις αλλά αυτές τις ημέρες θα είσαι περισσότερο στο εδώ και τώρα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες οι ευκαιρίες φαίνονται έτοιμες να σκάσουν στα πόδια σου, αλλά αυτό δεν ισχύει, αν δεν δουλέψεις σκληρά.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου